До свого 35-річчя косметичний бренд ARTDECO випустив нову колекцію Green Couture. Її концепція випливає із ДНК компанії та будується на трьох принципах: «екологічна раціональність», «натуральність» та «ефективність». Кредо колекції: «Добре для тебе – добре для планети». До неї увійшли: олівці для очей і губ, помади, бронзер, рум’яна та пензлик для пудрових текстур.

Для створення нової колекції косметики Green Couture бренд залучив експертку Аню Гроте, докторку медичних наук і професорку з управління сталим розвитком із 30-річним досвідом роботи.

Інгредієнти
Близько 60–99% інгредієнтів засобів мають натуральне походження. Косметика не містить мінеральних олій, парабенів, силіконів, мікропластикових гранул, поліетиленгліколь/компонентів, ГМО та наноматеріалів. Продукцію не тестували на тваринах, як і всі лінії продуктів бренда ARTDECO.

Паковання
Паковання виготовлене з картону, що пройшов сертифікацію FSC. Це маркування позначає продукцію, що використовує матеріали з екологічно раціонального лісового господарства, вторинні матеріали та матеріали з контрольованих джерел. У колекції Green Couture використали пластик вторинного перероблення. Він складається з матеріалів, отриманих після промислового перероблення (PIR) або після споживчого перероблення (PCR).

До колекції Green Couture входять такі засоби:

  • Пом’якшувальні Олівці ДЛЯ ОЧЕЙ на 85% складаються з інгредієнтів натурального походження. До їхнього складу входять рапсова олія й олії ши, жожоби, марули. Олівці представлені в шести відтінках: чорному №10 #black, темно-сірому №15 #volcanic_ash, темно-коричневому №89 #bark, глибокому синьому №25 #deep_sea, оливково-зеленому №65 #olive_oil та червоно-коричневому №81 #rare_earths.
  • Натуральні кремові помади для губ містять не менш як 80% інгредієнтів натурального походження, як-от каприл (каприловий триглицерид) та олія для догляду за шкірою губ. Помади представлені в декількох відтінках: від класичних червоних № 607 #red_tulip та № 625 #sunrise до нюдових і рожевих №632 #hazelnut, №643 #raisin і №657 #rose caress. Є в колекції й помади ягідних відтінків: №668 #mulberry і №682 #raspberry.
  • Пом’якшувальні олівці для губ на 85% з інгредієнтів натурального походження, серед яких олії ши та жожоби, віск і жири. Завдяки рапсовій олії й олії марули зволожують, запобігають втраті вологи та подразненням. Палітра відтінків: червоний № 8 #poppy_field, рожевий № 24 #clearly_rosewood і № 86 #rosy_feelings, нюдовий № 33 #nougat.
  • Натуральний бронзер із мінералами підкреслює відтінок шкіри та додає ефекту засмаги. Він складається не менше ніж на 90% з інгредієнтів натурального походження. Один із них – олія насіння ксіменії – забезпечує стійкість продукту. Бронзер випускається в одному відтінку № 3 #bronzing_hues.
  • шовкові Пудрові рум’яна майже на 90% складаються з інгредієнтів натурального походження. Одним із головних компонентів продукту є олія насіння ксіменії. Рум’яна представлені у двох відтінках: персиковому № 20 #terracotta_cheeks і рожевому № 40 #field_of_roses.
  • Універсальний пензлик для пудрових текстур можна використовувати як для розсипчастої, так і для компактної пудри, рум’ян, хайлайтера чи бронзера. Пензлик складається зі щільних і м’яких синтетичних волокон. Обтисне кільце виготовлене з переробленого алюмінію, а ручка містить солому пшениці та біопластичний полілактид (PLA), отриманий із натуральної сировини.

Артдеко. Грін Кутюр. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ «Егзагон». Тел. (044) 33-77-000, www.hexagone.ua


Матеріал підготовлено за підтримки ARTDECO