З 18 травня до 20 червня в ресторані Fenix триватиме місяць спеціальних пропозицій. Під дахом закладу поєднали два ресторани з різними концепціями та кулінарними напрямами – Fenix Italia та Fenix Asia.

З 18 травня до 20 червня в ресторані Fenix триватиме місяць спеціальних пропозицій

У Fenix Italia з неділі до середи «Королівську піцу Гурме» подаватимуть виключно як комплімент – страву не представлять у меню. Комплімент пропонуватимуть компаніям із 4–6 персон, якщо сума чека від 4000 гривень. За словами закладу, цю піцу готують за авторським рецептом шефа Стефано Антоніоллі, аналогів якому не існує у світі. Детальну рецептуру маестро поки що тримає в секреті й обіцяє здивувати яскравим поєднанням смаків. 

У Fenix Asia та Fenix Italia подаватимуть комплімент для компанії з неділі до середи

А у Fenix Asia з неділі до середи подаватимуть цілу качку по-пекінськи компаніям іЗ 4–6 гостей. Щоб отримати комплімент, сума замовлення має бути понад 6000 грн. Фірмову качку по-пекінськи в закладі готують за стародавньою технологією, яка дозволяє створити золотаву хрустку скоринку та зберегти соковитість м’яса. Страву подають із рисовими млинцями, овочами й арахісовим хойсін. За словами команди, для того, щоб опанувати всі нюанси приготування качки, Сергій Байсаревич, який очолює кухню Fenix Asia, навчався цієї майстерності в Китаї.

Адреса: бульвар Лесі Українки, 30А
Години роботи:
Fenix Italia 08:00 – 00:00 понеділок-неділя
Fenix Asia 17:00 – 00:00 понеділок-п’ятниця; 14:00 – 00:00 субота-неділя


Матеріал підготовлено за підтримки Fenix