Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV оприлюднив рейтинги фільмів франшизи Marvel і всесвіту «Зоряні Війни» за популярністю серед глядачів. На початку цього року сервіс уклав угоду з кіностудією Disney. Він став першим українським OTT-сервісом (надання відеопослуг через Інтернет – ред.), що відкрив для своїх глядачів доступ до фільмів кіновсесвіту за передплатою.

Онлайн-кінотеатр SWEET.TV оприлюднив рейтинг фільмів Marvel за популярністю серед глядачів

Наразі на SWEET.TV можна подивитися фільми про супергероїв Marvel і стрічки всесвіту «Зоряні Війни». Рейтинг склали на основі переглядів із січня до травня, кількість яких сягнула 330 000.

Перше місце за кількістю переглядів посіла стрічка «Чорна Пантера», друге – перша частина «Месників», а третє – фільм «Перший месник: Друга війна». Загальна кількість переглядів франшизи Marvel сягнула позначки 300 000.

«Для нас було великим здивуванням, коли ми не побачили у трійці лідерів «Тора». Ще більше здивувало, коли в лідерах не виявилося фільмів про «Залізну людину». Ми вдячні нашим глядачам та обіцяємо й надалі радувати їх якісним контентом», – директор із маркетингу SWEET.TV Марина Русак.

Повний рейтинг фільмів Marvel за версією глядачів SWEET.TV:

Фільми саги «Зоряні війни» лише починають набирати популярність. Найчастіше глядачі дивилися стрічку «Зоряні Війни: Епізод 9 – Скайвокер. Сходження». На другому місці – фільм «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія», а на третьому – «Соло. Зоряні Війни. Історія». Загалом фільми кіновсесвіту набрали 30 000 переглядів.

Повний рейтинг фільмів всесвіту «Зоряні Війни» за версією глядачів SWEET.TV:

Завдяки угоді з Disney в кінозалі сервісу з’явилися ексклюзиви від кіностудії: фільми, що легально онлайн в Україні можна подивитися тільки на SWEET.TV. Серед них: «Чаклунка: Повелителька темряви», «Крижане серце 2», «Зоряні Війни: Епізод 9 — Скайвокер. Сходження» та «Дамбо».

Окрім кінозали від Disney, на SWEET.TV доступні 260+ телеканалів у HD і 4К і 10 000+ фільмів, серед яких українські та голлівудські ексклюзиви. Сервіс також пропонує функцію керування телеефіром: можна ставити на паузу, перемотувати та дивитися передачі в запису до 7 діб.


SWEET.TV – національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного та преміального HD-телебачення, серіалів, українських фільмів, а також рейтингових світових стрічок від Disney, Universal, Paramount і Sony з українською доріжкою. Увесь контент можна дивитися в HD-якості на будь-яких пристроях (телевізорі, планшеті, комп’ютері, смартфоні).

Контракт із Disney відкрив абонентам сервісу доступ до фільмів саги «Зоряні війни», мультфільмів та інших культових стрічок кіностудії. Окрім кінозали від Disney, на SWEET.TV доступні 260+ телеканалів у HD і 4К і 10 000+ фільмів, серед яких українські та голлівудські ексклюзиви. Також є функція керування телеефіром: можна ставити на паузу, перемотувати та дивитися передачі в запису до 7 діб.


Матеріал підготовлено за підтримки SWEET.TV