Меблевий центр «Аракс» на Новообухівському шосе проводить місяць лояльності: до 50% знижки на товари до кінця жовтня.

Акція діє на: побутову техніку, двері, декор і аксесуари, меблі для дому та офісу, дитячі меблі, кухонні гарнітури, посуд, килими світових та вітчизняних брендів.

Наприклад, на всі меблі українського бренду BLANCHE в «Аракс» діє знижка 5%.

До того ж пропонують меблі бренду Barva Mebel зі знижкою 15%, Ashley −50% та до −60% під час купівлі свічників та кутових столів. На матраци Magniflex, кавомашини Coffeelaktika та килими Carpet Diem діє знижка 20%. 

На паркет, плінтуси від Salag, корпусні меблі та кухні Ameli діє знижка 10%, а фарби та лаки від Tikkurila можна придбати з −15%.

Акційні пропозиції на товари діють до кінця жовтня

Новий «Аракс» відкрили 14 вересня у селі Ходосівка, за 25 кілометрів від Києва. Це другий магазин бренду. Перший «Аракс» розташований на Кільцевій дорозі, поруч зі станціями метро «Іподром» та «Теремки».

 Загальна площа нового торгового центру — 15 000 м². На трьох поверхах  розташували магазини з товарами для дому: меблі, гарнітури для кухонь, освітлення, покриття для підлоги, текстиль, елементи декору та інше.

Будівлю торговельного центру виконали у стилі вірменського класицизму, що поєднали з модерністичними формами. Фасад облицьований травертиновими плитами, добутими з кар’єрів Араратської долини. Поруч із головним входом розмістили статуї сторожових левів.

«Дістатися до «Араксу» зручно як для жителів Печерського району, Подолу, лівого берега, так і найближчих населених пунктів: Кончі-Заспи та Ходосівки. Завдяки розташуванню за межами міста водії економитимуть час на об'їзних дорогах», – коментують представники магазину.

Адреса: Новообухівське шосе, 25 км, с. Ходосівка


Матеріал підгтовлено за підтримки «Аракс»