12 та 13 жовтня проведуть фестиваль барбекю Ulichnaya Eda. BBQ. Останній пікнік цього року влаштують на Арт-завод Платформа.

За словами організаторів, на фестивалі буде 55 точок фудкорту, серед яких Meatbusters, Just Meat, Butchers Banda, The LIBL, Meat & Roses, «Разгуляй» та інші. За напої відповідатимуть 10 барів. Крім того, на фестивалі виступлять LATEXFAUNA та LUMIERE.

На фестивалі влаштують фудшоу, майстер-класи та ярмарки 

На Ulichnaya Eda. BBQ вдруге проведуть BBQ-чемпіонат. Участь візьмуть 18 команд у чотирьох категоріях: «Реберця BBQ», «Крильця з соусом Buffalo», «Десерти на мангалі» та «Шашлик». Судитимуть чемпіонат Сергій Мантулін, Тарас Парандій та Ілля Іваненко. За два дні визначать переможця, який забере 10 тисяч гривень.

Крім того, обидва дні на вулиці біля Зеленої сцени щогодини проходитимуть дегустації крилець і бургерів від Napoleon. А на Piazza I проведуть майстер-класи.
у Суботу:
14:05-14:45 – Сергій Мантулін «Як підготувати ребра до приготування в смокері»;
14:45-15:10 – Тетяна Волинець «Як приготувати соус BBQ».

у Неділю:
15:00-15:30 – Тарас Парандій «Способи роботи зі спеціями – сухі та мокрі маринади, глазурування».

У зоні Litera 3.1 влаштують дегустації та фудшоу від Grill Center, Epikur, GUSTO. На майстер-класах від ALEYA BRENDIV розкажуть про виїзні пікніки, рецепт приготування глінтвейну й бургерів, про спеції до м’яса. Також влаштують виставку локальних брендів від ALEYA BRENDIV. Тут можна буде обрати, продегустувати та придбати м’ясну продукцію, приправи, рибні снеки та ікру, соуси, сир, злакові батончики й багато іншого.

 Два дні фестивалю працюватиме TEPLO Market 3.1. Продаватимуть в’язаний одяг від Knittoholic, дощовики від iCoat Raincoat, теплі пледи Osha, аксесуари, декор для дому від Aroma Buro і Trends Shop та інше. У неділю на маркеті пропонують зробити портрет в ONE RAY PORTRAIT.

Обидва дні працюватиме кінотеатр на Зеленій сцені. Будуть і великі «хрестики-нулики», дартс і «Дженга». На головній сцені фестивалю проводитимуть конкурси, розіграші та чемпіонат з балансборду.

Для найменших гостей Ulichnaya Eda. BBQ зроблять дитячу зону в приміщенні Артдому. Тут працюватиме дитячий садок з нянями, ігрова від «Маркет молл Даринок», кінотеатр з мультиками після 19:00, зона творчості й оригамі, будуть кінетичний пісок і пазли. Для найменших – зона годування та сповивання. Графік роботи дитячої зони: обидва дні з 11:00 до 21:00.

Ulichnaya Eda.BBQ – останній пікнік року

Де: Київ, вулиця Магнітогорська, 1-А
Коли: 12-13 жовтня 
Скільки: 120 гривень – онлайн-квиток, 150 гривень – на касі


Матеріал підготовлено за підтримки Ulichnaya Eda