Український бренд Tender & Dangerous і магазин Helen Marlen випустили спільну колекцію рукавичок. На створення лімітованої капсули Stars’ Tears їх надихнули культові особистості та творче життя, іноді з елементами самоіронії та абсурду.

Колекція складається з п’яти моделей рукавичок, кожна присвячена певній особистості та має малюнки, що імітують татуювання. Так, модель Kim+Kanye, присвячена стосункам репера Каньє Веста і Кім Кардашян. На рукавичках є написи, наприклад, «I hate being bipolar. It’s awesome» з обкладинки 9-го студійного альбому Каньє Веста YE. Чи мем «I feel bad» з обличчям Кардашян, яка плаче.

У колекції також є модель, присвячена реперу Drake, на якій зобразили його татуювання. Рукавички A$AP Rocky – з малюнками-тату у вигляді обкладинок альбомів та словами з найбільш популярних треків виконавця.

Пара Freddie Mercury із зображенням «фірмової» стійки Мерк’юрі з мікрофоном, назвами легендарних пісень і цитатами виконавця. Ще одна модель із колекції присвячена The Beatles та їхнім відомим альбомам Let it be та Meet The Beatles! А також жесту «коза», що став популярним після виходу обкладинки альбому Yellow Submarine.

Кожна пара коштує 3 150 гривень.

Аксесуари вже є в продажу, придбати їх можна лише на сайті Helen Marlen.


Матеріал підготовлено за підтримки Helen Marlen.