З 1 грудня «Альфа-Банк Україна» збільшив доступний перелік категорій покупок, за які нараховуються підвищені кешбек-бонуси. Тепер всі учасники програми лояльності Cash’U CLUB можуть обрати три категорії супербонусів (замість стандартних двох) і отримати до 20% кешбеку.

До списку супербонусів у грудні увійшли: «Дитячі іграшки», «Солодощі», «Кафе», «Одяг», «Продукти». Бонуси за покупки іграшок та солодощів зростають у 40 разів, що дає змогу повернути до 20% витрачених із картки коштів. В інших категоріях коефіцієнт становить 10, а це – 5% кешбеку.

Категорії супербонусів банк оновлює на початку кожного місяця в розділі Cash’U CLUB мобільного додатку Alfa-Mobile Ukraine, де клієнти банку можуть управляти власним бонусним рахунком. Мінімальна сума покупки, яку можна компенсувати за допомогою бонусів, становить 50 гривень.

Більше кешбеків від «Альфа-Банку»:

 Власникам нової Travel-картки банк повертає 5% за будь-які покупки у вигляді «балів мандрівника». За них можна придбати авіаквитки, залізничні та автобусні квитки, оплатити готель, оренду авто тощо.

 Для власників картки «Максимум» доступні до 5% кешбеку. Банк повертає гроші за витрати в популярних категоріях: 5% у кафе та ресторанах, 3% на АЗК і 2% у супермаркетах.

Програма лояльності Cash’U CLUB дає можливість здійснювати звичні повсякденні покупки і в режимі онлайн накопичувати бонуси, які повертаються на карту реальними грошима. Бонуси нараховуються з розрахунку 2 гривні = 1 бонус. І повертаються з розрахунку 1 бонус = 1 копійка. Тобто 0,5% від суми розрахунків карткою.

Крім того, учасникам Cash'U Club доступний не лише значний відсоток кешбеку, а й великий ліміт на повернення коштів – до 10000 грн на місяць.


Матеріал підготовлено за підтримки Альфа-Банк Україна.