Creative Economy Days – подія для зацікавлених у сфері дизайну: як фешн, так і в промисловому. Цього року конференцію проведуть у Bank Hotel Львів 23-24 листопада.

На подію запрошують:

 власників і топ-менеджерів українських компаній, які займаються виготовленням меблів, предметів інтер’єру, упаковки та FMCG;
 відділи дизайну та розробки;
 фешн-бренди;
 незалежних дизайнерів і дизайн-студії.

Мета – допомогти бізнесу знайти ефективні бізнес-моделі, підсилити капіталізацію, зрозуміти, як працювати в екосистемі зі здоровою конкуренцією.

Виробничим компаніям обіцяють допомогти знайти потенційних партнерів та розкажуть про можливі нові моделі співпраці та шляхи розвитку компанії. Дизайнери на заході зможуть оцінити свою зрілість як бізнесу, налагодити контакти з брендами та виробниками для створення спільних продуктів.

Вхід на подію вільний, але потрібно завчасно зареєструватися. Участь у воркшопах коштує 1 200 гривень. Для отримання реквізитів на оплату потрібно зареєструватися на подію за посиланням.

Організатор конференції – Центр інформаційної підтримки бізнесу у Львові. Програму реалізує ЄБРР, вона фінансується у рамках ініціативи EU4Business Євросоюзу.

Де: Львів, вулиця Листопадового Чину, 8
Коли: 23-24 листопада
ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ
РЕЄСТРАЦІЯ
Подія у Facebook


Матеріал підготовлено за підтримки Центру інформаційної підтримки бізнесу у Львові