Нішевий парфумерний бренд Trip:Tych відкрив простір у Bursa на Подолі. У просторі можна придбати парфуми бренда, зокрема й тверді, а також підвіски з парфумами.

«Ми не лише про запах, ми про візуальну складову й тактильність. Буває, на фотографії бачиш класний продукт, замовляєш і розчаровуєшся… На попапах люди давали класний фідбек про те, як продукт сприймається наживо, і ми хочемо отримувати його більше», – розповідає The Village Україна креативна директорка бренда Анна Гончарова. 

Інтерʼєр простору описують як мінімалістичний: використовували дерево, метал і прозорі панелі.

Усі парфуми бренда виготовлені в Україні, але більшість інгредієнтів доставлені з-за кордону. Один аромат парфумів, Nenuphar (так називають жовту лілію), є в трьох різних інтерпретаціях (із більш свіжим і більш солодким ароматом).

«Перший запах – про Україну, дитинство й твою бабусю. Із ним такі асоціації: бабусина хатинка, відсиріле дерево, кладка, річка, захід сонця…» – коментує Гончарова.

В асортименті також парфумована лінія догляду з чотирма ароматами, серед яких мак і гіркий мак (різниця між ними в тім, що «мак» пахне щойно зрізаними чорнобривцями або розтертою квіткою). У цій лінійці пропонують гелі, лосьйони, туалетну воду, антисептик і блиск для губ. 

Також є твердий парфум і картриджі, які можна змінювати, коли закінчується попередній. Для них є багаторазові флакони з підвісками, які можна носити на шиї, руці чи навіть сумці (регулюються на три різні довжини). Форма флакона, за задумом, нагадує глечик, або лінію жіночого тіла, початок життя.

Підвіски виготовляли раніше лише з авіаційного алюмінію за технологією, яку застосовують для виробництва ювелірних прикрас. Зараз є такі флакони: латунь із позолотою, латунь із нікелем і повністю срібний. Для флаконів також можна придбати прозорі кофри.

У планах бренда до літа випустити другий аромат парфумів. Зараз він на фінальній стадії виробництва. 

«Це будуть парфуми про трансформацію, пізнання себе, саме про процес зростання особистості», – каже в коментарі The Village Україна креативна директорка Гончарова. 

Крім того, хочуть випустити нові прикраси – браслет на резинці й велику прикрасу на шию. Також працюють над лінією для дому. Ціни й увесь асортимент можна переглянути на сайті


Коли

10:0019:00

(середа–пʼятниця)

11:0019:00

(субота–неділя)

Де

вулиця Костянтинівська, 11



Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Київський бренд нішевої парфумерії Trip: Tych випустив свій перший аромат із тріади – Nenuphar у 2021 році. Ми розповідали про нього тут


Раніше в цьому приміщенні Bursa Hotel працював бар Parakalo

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі