Новий бар Parakalo почне роботу в готельному комплексі Bursa на Подолі 23 серпня. Перший бар готелю «1818», у свою чергу, перейде на сезонний режим роботи: він працюватиме лише у теплу пору року, розповідає The Village Україна виконавчий директор Bursa Василь Гроголь. 

Спочатку Parakalo працюватиме два дні на тиждень – у п'ятницю та суботу. У жовтні заклад перейде на повноцінний режим роботи щодня. Відкриють бар на першому поверсі Bursa Hotel, він матиме близько 50 посадкових місць та окремий вхід на фасаді, що виходить на вулицю Костянтинівську. Раніше у цьому приміщенні працював магазин Asthik.

«У нас було завдання закрити сегмент гучного музичного бару – і ми спробуємо зробити це з Parakalo. Це буде заклад із простими коктейлями та атмосферою легких грецьких барів», – розповідає Гроголь. Додає, що з грецької назва Parakalo перекладається як «будь ласка», а для нового приміщення окремо подбали про якісну звукоізоляцію.

У Parakalo працюватиме команда бару «1818» на чолі з бар-менеджером Богданом Бурковецьким. Особливістю бару зроблять максимально простий підхід до коктейлів, закріплять його й на рівні цінової політики. «Шоти коштуватимуть 80 гривень, коктейлі – 200 гривень, а пиво – 120 гривень», – каже керівник Bursa. Додає, що у барі продаватимуть пиво Noam, яке було ексклюзивом «1818». 

За музичний контент у закладі відповідатиме команда Bursa. «Уже розпланували 18 вечірок до 18 жовтня», – додає Гроголь. Першу вечірку проведуть у день відкриття – 23 серпня.

Руфтоп-бар «1818» на даху Bursa Hotel ./ Анна Бобирєва для The Village Україна

У свою чергу, бар «1818» на даху Bursa перейде на новий режим роботи: відтепер працюватиме заклад лише у теплі місяці року. Це означає, що після початку холодного сезону заклад тимчасово призупинить роботу і відновить навесні. 

 Про перший рік Bursa Hotel і плани розвитку комплексу Василь Гроголь розповідав в інтерв'ю The Village Україна.

 Це 33 заклади, які відкрили за минулий місяць у Києві.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Bursa Hotel