Saint Javelin випустила першу колекцію одягу, який повністю виготовлений в Україні, повідомив автор бренда Крістіан Боріс.

«Ось наша перша лімітована колекція 100% продукції, виготовленої в Україні. І замість «моделей» ми найняли справжніх українських військових, активістів і волонтерів», – написав Боріс.

Одяг розробили у Львові, а виготовили в Дніпрі. Футболка Army Green Saint Javelin коштує 1779 гривень (але поки що Sold Out).

Clasic Saint Javelin можна також придбати за 1779 гривень. За цим посиланням.

Одяг продається по всьому світу. «Ця ексклюзивна лінійка  більше, ніж просто продукт, а результат наполегливості, єдності перед обличчям війни. Допоможіть нам відбудувати Україну, одягайте made in Ukraine», – ідеться в описі одягу на сайті.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Saint Javelin – один із головних символів українського спротиву у війні проти Росії. Дизайнер Кріс Шоу поєднав у ньому зображення Богородиці й американського протитанкового комплексу Javelin, а канадський журналіст Крістіан Боріс перетворив його на віральний мем й інструмент збирання пожертвувань на підтримку України. Тепер Saint Javelin – це ціла імперія мемів, яка зібрала понад 2 мільйони доларів, передала атрибутику президенту України й розвиває понад десять колекцій із різними персонажами, серед яких набирає обертів Saint HIMARS.

Ми говорили з Крістіаном Борісом про «Святу Джавеліну», її популярність і скандали навколо. Читайте матеріал за посиланням.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі