У Києві відновила роботу Печерська міжнародна школа (Pechersk School International, PSI), де цього навчального року зустрічають учнів зі США, Італії, Великої Британії, Ізраїлю й України.

Це єдина школа в Україні, яка має право викладати три шкільні програми Міжнародного бакалаврату (International Baccalareatte): Primary Years Programme (програма початкової школи), Middle Years Programme (програма середньої школи) і Diploma Programme (дипломна програма для випускників школи). Водночас учні мають доступ до затвердженої МОН програми екстернату української школи. 


Як працює Печерська міжнародна школа 

PSI відкрили в Києві в 1995 році. Тут навчаються учні віком від 3 до 18 років. Диплом Міжнародного бакалаврату відкриває їм можливості для вступу до провідних ЗВО Європи, США, Азії й Австралії. Головна задача школи – надати учням доступ до цікавої, насиченої й динамічної освітньої програми і якнайкраще підготувати їх до швидкоплинного сучасного світу.

У школі працюють як іноземні викладачі (60%), так і викладачі-українці. PSI має акредитацію від Асоціації шкіл і коледжів Нової Англії (NEASC), яка гарантує якість і високі стандарти шкільних процесів, зокрема відповідність профілю викладацького складу. 

Англомовне середовище й увага до рідних мов

Основною мовою викладання в PSI є англійська. Крім того, школа має програму підтримки з вивчення академічної англійської мови для учнів із початковим рівнем знань. У PSI поділяють думку, що рідна мова відіграє важливу роль у розвитку самооцінки й культурної ідентичності кожного учня, а також є основним компонентом для успішного вивчення другої мови (англійської чи інших). Саме тому, окрім поглиблення в англомовне середовище, у школі додатково вивчають українську, французьку й іспанську мови.

«Велика кількість наших викладачів досконало володіють двома чи трьома мовами. У PSI ми дбаємо про комфорт і безпеку людей з усіх куточків світу й різних культур», – кажуть у команді школи.

Більше про Печерську міжнародну школу можна дізнатися на сайті або в соцмережах:

• Facebook
• Instagram
• Twitter

• LinkedIn
• YouTube

 

Дізнатися більше про PSI

 

 

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ PSI