У Львові запрацювала перша в місті бізнес-набережна Duckʼs Lake. Вона розташована на перехресті вулиць Стрийської й Наукової, біля озера Налануй. Проєкт, який гармонійно поєднав природу й урбанізм, реалізував девелопер Asgard Investment. Їм удалося швидко відновити закинуте озеро й побудувати на його берегах комплекс, який розділили на чотири основні зони: водойма з качками, місця для відпочинку, стрит-ритейл із відомими брендами й закладами, а також зона Lucky Offices – офіси для компаній.

Простір набережної спроєктували так, щоби було легко поєднувати відпочинок із роботою. Тут можна погуляти на самоті або з домашніми улюбленцями, зустрітися з бізнес-партнерами, провести час із друзями чи розважитися разом із дітьми.

Як відпочивати На Duckʼs Lake

Для відвідувачів доступні галявини для пікніків, стежки для прогулянок і пробіжок, лавки, місця для спортивної риболовлі й качкотерапія, адже на озері багато крилатих. Крім того, можна завітати до Bad Boy, «Реберні», «П’яної вишні», «Кооперативи молока», «Файних льодів», Egersund чи «Музею Науки».

На набережній часто відбуваються різноманітні заходи й фестивалі. Цього літа організували кілька пікніків, партнерами й учасниками яких стали провідні ритейлери й заклади України. Незабаром планують іще один івент, новини про який зʼявляться в Instagram набережної.  

Як Працювати на DUCK’S LAKE

На другому березі зараз активно будують Lucky Offices –  будівлі із сучасними офісами й приміщеннями громадського призначення на перших поверхах: магазинами, закладами й іншими інфраструктурними функціями.

Для працівників офісів забезпечать комфортні умови праці: великий наземний паркінг на 180 паркомісць і підземний на 100, цілодобову охорону, систему контролю доступу, відеонагляд й управлінську компанію 24/7, а також просторі й світлі приміщення, забезпечені сучасними інженерними рішеннями

Також у будівлях планують реалізувати перші в Україні кімнати-укриття на кшталт ізраїльських «мамад». Їх зроблять із посилених залізобетонних конструкцій і розмістять на всіх поверхах, кожен із яких сполучать безпечним сходовим майданчиком для евакуації людей на вулицю. безпечними сходовими клітинами для евакуації людей»

Девелопер локації Duck’s Lake запрошує працювати на набережній також заклади харчування, бренди роздрібної торгівлі, сфери послуг та інших. Вони вже можуть обрати приміщення для розвитку бізнесу на перших поверхах будівель.

Більше про локацію можна дізнатися на сайті Asgard Investment і в соцмережах або ж написати на пошту [email protected]

«Для нас в пріоритеті було створити магнітну локацію, яка потенційно може стати другим центром Львова. Нині ж ми хочемо реалізувати простір all-in, де все є в одному місці», – говорить Сергій Ковальов, генеральний директор Asgard.


матеріал підготовлено за підтримки ASGARD INVESTMENT