На інформаційних сторінках абітурієнтів, які складали Національний мультипредметний тест на додатковій сесії, вже можна переглянути результати.

Додаткова сесія проходила 17-18 серпня в Україні та за кордоном в 315 екзаменаційних центрах, розповіли в Українському центрі оцінювання якості освіти.

«Уже розміщено на інформаційних сторінках учасників НМТ, а також у ЄДЕБО, тож 21 814 абітурієнтів (з них 2 891 особа проходила тестування за кордоном) уже можуть подавати документи для вступу», – кажуть у центрі.

У тестуванні мали взяти участь 25 833 вступники, 3750 з яких – за кордоном. Додаткова сесія проходила у 26 країнах світу, зокрема в Австрії, Бельгії, Великій Британії, США,Чехії, Швейцарії та інших країнах.

Спеціальна сесія НМТ триватиме із 12 по 16 вересня.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У 2021-му в тестуванні ЗНО української мови й літератури взяли участь близько 223 тисяч осіб, у тестуванні з математики – 243 тисячі. Історію України складали приблизно 200 тисяч людей.

Національний мультипредметний тест замінив Зовнішнє незалежне оцінювання в Україні у 2022 році через війну. Він складається із 20 питань і трьох частин: української мови, математики та історії України. На проходження тестування дають 120 хвилин.

Український центр оцінювання якості освіти показував, який вигляд має іспит. Серед запропонованих 20 завдань до кожного предмету є тести й пошук відповідності.

Усі три предмети на максимальний бал склали 510 людей.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі