Подкаст «Простими словами» про психологію запустив свій Patreon.

Тепер слухачі можуть стати патронами проєкту та підтримати його розвиток фінансово. Для цього є три лоти: 5, 10 і 50$.

Серед переваг, які отримують патрони, – ранній доступ до нових епізодів подкасту, змога брати участь у житті спільноти: голосування, обговорення, ексклюзивні пости.

Крім того, недільні прогулянки в Clubhouse з ведучими, які будуть обговорювати важливі для аудиторії теми: вигоряння, робота з критикою, синдром самозванця тощо.

Серед можливостей для патронів також є змога познайомитися з ведучими подкасту Марком Лівіним й Іллею Полудьонним і приєднатися до закритих записів подкасту.

«Це перший крок, який ми робимо для монетизації та розвитку проєкту. Адже створюємо подкаст півтора року безкоштовно та без реклами, даючи аудиторії доступ до контенту, який не нагуглиш в інтернеті. Маємо відчуття, що учасники «Клубу барабанного коня» можуть нас підтримати, зокрема своїми внесками. Але ми продовжимо робити подкаст незалежно від того, як усе складеться з Patreon.

Поки що запускаємо лише три лоти, далі може бути більше. Звісно, ми маємо багато ідей для розвитку, але поки що тримаємо їх у секреті», – Марк Лівін, співведучий подкасту.

ПІДТРИМАТИ ПОДКАСТ 


Подкаст «Простими словами» – один із найпопулярніших українських подкастів, який має понад мільйон прослуховувань на подкаст-платформах.

Другий сезон стартував у жовтні та присвячений захисним механізмам психіки.

У грудні 2020 року вийшла однойменна книжка, яка пояснює, як розібратися зі своїми емоціями.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі