«БПШ» – це новий демократичний заклад ресторатора Дмитра Борисова, який  уперше анонсували в інтерв'ю The Village Україна. Відкрили заклад напроти входу до станції метро «Площа Льва Толстого». Відкриття відбулося 12 червня о 12:00.

Фото: Марго Дідіченко

  Підпишись на Telegram-канал ТЕСТОВИЙ РЕЖИМ – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Концепція

«БПШ» – це новий демократичний заклад ресторатора Дмитра Борисова після «Білого наливу», Dogz & Burgerz та Bar Mushlya. У закладі три основні позиції – пончики по 19 гривень, біляші по 29 гривень і шаурма по 39 гривень. «Ми продовжуємо працювати з тими самими принципами – свіжість, швидкість і гастрономічність. Але цього разу з новими продуктами», – каже маркетинг-директорка «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» Марія Банько.

У «БПШ» кажуть, що хочуть вивести вуличну їжу на зразок біляшів із підземних переходів у формат повноцінних закладів. Водночас зберегти цінники, актуальні для цієї категорії. «Діма [Борисов] приходить і ставить завдання шефу: треба, щоб гостя вразило, наскільки це смачно, але щоб це коштувало максимум 39 гривень», – розповідають у «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова».

 «БПШ»

Де: м. Київ, вулиця Велика Васильківська, 21

Коли: 10:00-23:00

Facebook

У компанії додають, що планують масштабування мережі за прикладом «Білого наливу» та Dogz & Burgerz. «Нові «БПШ» формати на умовах франчайзу точно будуть, але поки ми зосереджені на запуску цього закладу», – пояснює маркетинг-директорка Банько.

Локація

«БПШ» розташований на колишній локації закладу WOG Cafe на вулиці Великій Васильківській біля станції метро «Площа Льва Толстого». «Це хороша жива точка, яка, як нам здається, може знайти тут свою аудиторію», – кажуть у «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова».

Це двоповерховий простір із вхідною залою з відкритою кухнею та додатковими посадковими місцями в підвальному приміщенні. «Усього в нас 64 посадкові місця. Але сподіваємося, що щойно люди дізнаються про шаурму по 39 гривень, доведеться зсовувати столики», – жартує маркетинг-директорка Банько. Додає, що заклад планує встановити невеликий літній майданчик.

Як і у всіх ресторанах Борисова, за дизайн приміщення відповідала внутрішня група компанії. Прикрасили інтер’єр декоративними елементами з пончиками. Напроти кухні та зони видачі встановили раковини – щоб одразу можна було помити руки.

Кухня

У компактному меню «БПШ» три основні позиції – по 19, 29 і 39 гривень відповідно. Шаурму пропонують з куркою, індичкою та кімчі. Біляші – з яловичиною та індичкою. Своєю чергою, пончики подають у двох варіантах – зі згущеним молоком і пудрою.

 Вводячи шаурму в меню, ми хочемо визнати, що це також стритфуд, який може бути представлений у форматі smart casual. Біляші ми запускаємо під слоганом «Make bilyashi great again» – хочеться вивести цей продукт із підземних переходів у формат закладу. Ну а пончики – це ностальгійні спогади з дитинства і наша давня мрія, ми мріяли про них іще на запуску Chicken Kyiv.

Марія Банько

маркетинг-директорка «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова»

Окрім того, пропонують вегетаріанський варіант шаурми – з овочами замість м’яса. Коштує шаурма, яку називають Healthy Party, так само, як і звичайна – 39 гривень. У меню також картопляні дипи – 29 гривень за 180 грамів.

До основних позицій у «БПШ» пропонують напої: кола (29 грн), соки (39 грн), а також айран (29 грн) і домашній бульйон (29 грн). Також у меню лимонад «Буратіно» (39 грн), фірмове пиво «БПШ» (39 грн), сидр (39 грн) і два види вина (39 грн). Окремою позицією є «Bloody Марічка»: гостю подають окремо томатний сік, шкалик горілки і спеції, пропонуючи поєднати це в твісті на «Криваву Мері».