Бренд smart-телевізорів KIVI запустив акцію на модель 55U750NB із діагоналлю 55". Це високотехнологічний телевізор у середньому ціновому сегменті, розроблений із фокусом на покращення будь-якого зображення: від культових фільмів у низькій якості до футбольних матчів та ігрового контенту. Акційна ціна моделі – 17 999 гривень до 31 жовтня.  

KIVI попрацювали над тим, щоби зробити зображення телевізорів яскравим, плавним і насиченим, зокрема і для перегляду футболу. Для цього вони впровадили технології HDR, MEMC, Max Vivid і Super Contrast Control. Якісне звучання гарантує акустична система, розроблена в співпраці з JVC. Частина опцій працює автоматично, інші можна ввімкнути та відрегулювати вручну в налаштуваннях.

Для фанатів FIFA 23 й інших ігор KIVI передбачили спеціальний режим Game Mode. Під час його використання телевізор вимикає фонові функції й увесь свій потенціал спрямовує для гри. Картинку виводять на екран із необхідною частотою кадрів і без затримки, тому час між виконанням дії в грі й відображенням її на екрані стає мінімально коротким. 

Smart-телевізори KIVI можна придбати на сайтах і в магазинах Comfy, Rozetka, Foxtrot та інших ритейлерів або на сайті бренда.

*Звичайна ціна – 19 999 гривень, акційна – 17 999. Акція діє з 10.10 до 31.10 в межах України, окрім тимчасово окупованих територій і місць активного ведення бойових дій.

Більше про акційну модель від KIVI

   

 матеріал підготовлено за підтримки KIVI