Platforma Camp анонсували спікерів, які 24–26 листопада ділитимуться знаннями та лайфхаками на кемпі для креативників. Освітню програму для учасників підготували разом із Kyiv Academy of Media Arts (КАМА) – освітнім закладом, де навчають сучасних креативних спеціальностей: Design, Advertising & Marketing, ІТ та Communication.

«Разом із командою Platforma Camp ми вже втретє збираємо сотні успішних і креативних в одне ком'юніті, щоби вирушити в подорож за ресурсом, знаннями, знайомствами й емоціями. Цього разу освітню програму ми сконцентрували навколо українського бізнесу, який живе, виживає й навіть стає успішним із моменту повномасштабного вторгнення», – говорить Анна Вовк, CEO Kyiv Academy of Media Arts.

Спікери Platforma Camp 

Віолета Титаренко розповість, як бізнесу вдається ефективно працювати в умовах війни, протистояти новим викликам і продовжувати відкривати нові магазини в містах України, від заходу до півдня.

Євген Таллер виступить із лекцією «Як будувати «lovemark?» і розкриє маркетингові секрети, як створювати контент, який швидко «шериться», оцінить плюси та мінуси парасолькового бренда та розкаже, як побудувати довгострокові відносини з лідерами думок.

Євген Пронін сфокусується на тому, як розвивати бізнес в українських умовах, і розповість про особливості захисту прав інтелектуальної власності.

Ганна Шувалова готує лекцію про те, як залучити перший раунд фінансування
для вашого бізнесу / стартапу.

Іван Філіппов розкаже, якою має бути стратегія під час війни.

Вадим Іщенко продемонструє, як високотехнологічність, орієнтованість на високі результати та стійка громадянська позиція допомагають запускати бізнеси в нових країнах, розвивати нові сервіси та продукти, які рухають Україну до перемоги.

Євген Величев готує лекцію «Дизайн, який продає: вивчення стратегій, які допоможуть залучити більше клієнтів
через ефективний дизайн».

Спікери поділяться неоціненним досвідом і практичними знаннями про те, як розвивати бізнес в умовах сучасних викликів. Окрім лекцій і неформального спілкування, Platforma Camp підготували для учасників спорт від «ЕБШ», йогу та медитації від Platforma Wellness, а ввечері ви зможете потанцювати під улюблені хіти Latexfauna та сет Сape Cod.

Купити квитки на осінній кемп!

   

матеріал підготовлено за підтримки Platforma Camp