«Лавка Традицій» запустила нову рекламну кампанію. Її мета – привернути увагу покупців супермаркетів «Сільпо» до фермерських і крафтових продуктів від проєкту, що підтримує українські господарства.

«Лавка Традицій» запустила нову рекламну кампанію 

ЧИм займається «Лавка традицій»?

«Лавку Традицій» заснували вісім років тому. Тоді команда «Сільпо» знайшла перші фермерські господарства, які готові були створювати продукти для супермаркетів. Усе починалося з м'ясних виробів, сметани та сиру. Сьогодні це цілий ряд фермерських продуктів, від молока до соєвих снеків. Мета ж нової рекламної кампанії – зробити фермерську продукцію «Лавки Традицій» більш помітною.

«Всі ми чули про «Сільпо» – супермаркет біля дому зі зручними візками і смачним гречаним багетом. А от про «Лавку Традицій» у тому ж «Сільпо», де є свіжі фермерські продукти в невеликій кількості, зроблені маленькими локальними господарствами, – чомусь не чули», – аргументує команда «Лавки Традицій».

Що означають Нові позначки на товарах?

Класичний жовтогарячий логотип оновили: створили наліпки яскравого кольору з новим дизайном. Ними позначили всі продукти «Лавки Традицій». Зокрема, сири, молоко, ковбаси, чай, мед, шоколад, а також алкогольні напої.

«Наступного разу, коли побачите ковбасу, молоко або сир з нашим логотипом, то знайте, що це не просто ковбаса, молоко або сир, а та сама ковбаса, молоко або сир від Тараса, Олі чи Андрія. Вони створюють продукти зі свіжих локальних інгредієнтів для вас, для нас і для всіх, хто помітить наклейку «Лавки Традицій» на полицях супермаркету «Сільпо», – додає команда бренду.

Крім того, у рамках рекламної кампанії зняли відеоролик. У ньому показали частину локальних виробників, чию продукцію «Лавка Традицій» представляє у мережі супермаркетів «Сільпо».

Нову кампанію створили спільно з рекламною агенцією Bart&Fink.

ЛАВКА ТРАДИЦІЙ – проєкт підтримки та розвитку українських виробників. Це натуральні продукти, виготовлені за авторськими рецептами. Для їхнього виробництва використовують локальні інгредієнти, вирощені або отримані завдяки ручній праці. Продукцію «Лавки традицій» можна придбати в супермаркетах «Сільпо» та делікатес-маркетах Le Silpo.


Матеріал підготовлена за підтримки «Лавки Традицій»