«Кухня» – це перший в Україні ресторан у форматі dark kitchen, який відкрили 25 листопада поряд із Бессарабкою. Особливість закладу в тому, що тут немає офіціантів і посадкових місць. Страви готують лише для доставки.

У новому ресторані «Кухня» немає офіціантів і посадкових місць – страви готують лише для доставки

У меню ресторану страви української кухні, салати та піца. Замовлення приймають через додаток Raketa. Доставку здійснюють кур’єри в радіусі двох кілометрів упродовж 30 хвилин.

Замовлення з «Кухні» доставлять менш як за пів години за вартістю, вказаною в меню. Чайові можна залишити курєру. У сервісі Raketa немає обмежень щодо мінімальної вартості замовлення, а доставка безкоштовна.

  Формат dark kitchen – це ресторан, у якому немає посадкових місць, а їжу готують лише для доставки. Назва походить від вислову «dark stores» (темні магазини) – це супермаркети, у яких немає покупців, вони призначені тільки для виконання онлайн-замовлень.

 Сервіс Raketa працює в Україні з березня 2018 року. На сьогодні діє у двох містах: Дніпрі та Києві. Усього в столиці відкриють близько 30 «ресторанів без відвідувачів». У 2020 році сервіс планує зайти ще в 15 міст.


Матеріал підготовлено за підтримки Raketa