Бар «Прописка» на вулиці Терещенківській почав роботу в тестовому режимі. Офіційне відкриття закладу відбудеться 24 травня. 

Головна ідея бару – це якісний продукт за невисоку ціну. Усі позиції в закладі пропонують лише в чотирьох цінових категоріях: 29, 39, 59 та 79 гривень.

За словами власників, «Прописка» має нагадувати квартиру: вхід у заклад через під’їзд, а в інтер’єрі багато м’яких меблів. «Наш задум  створити місце в самому центрі ділового гомінкого Києва, куди можна було б завітати після важкого трудового дня й відчути себе в гостях у давнього друга», – коментують у барі.

Інтер’єр у барі розробляли разом з молодою дизайнеркою Анастасією Пасекою, зробивши акцент на еклектичний стиль з елементами ірландського пабу. Також облаштували місце для компаній з великим диваном і журнальним столиком. За словами власників, головним референсом для цього простору стала кав’ярня із серіалу «Друзі». Усі м’які меблі для бару замовляли в українських виробників. 

У меню «Прописки»: піти з трьома видами начинок на вибір та приготовані на фритюрі закуски. Крім іншого, пропонують картоплю фрі (39 грн), сирні палички фрі (79 грн), курячі крильця BBQ (79 грн) та крокети з картоплею та шинкою (79 грн).

За бар у «Прописці» відповідальний Дмитро Бунін – бармен-міксолог та бренд-амбасадор Zubrowka. Барна карта закладу – це авторські та класичні коктейлі, пиво, сидр, шоти і настоянки. Наприклад, у барі подають авторські коктейлі «Барбариска» на барбарисовій горілці, «Ігристий Шпіц» на основі ігристого та вишневої настоянки та «Штрудель» з горілкою на дубі. Вартість будь-якого коктейлю – 79 гривень.

з барної карти:

«Хмільна айва» – 79 грн

«Дюшес лонг» – 79 грн

«Ігристий Шпіц» – 79 грн

Сидр – 39 грн

Пиво світле – 39 грн



Коли

12:00-23:00

Де

м. Київ;

вулиця Терещенківська, 19





Матеріал підготовлено за підтримки бару «Прописка»