21 травня Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) проведе в Києві LvBS Open House – презентацію п’яти магістерських програм.

У межах події представники кожного освітнього курсу організують тематичні майстер-класи. Відвідувачі також зможуть познайомитися з менеджерами і викладачами магістерських курсів та поспілкуватися з випусниками LvBS.

LvBS Open House – це день відкритих дверей Львівської бізнес-школи в Києві. 

На події перезентують ТАКІ Магістерські програми та майстер-класи: 

 Кеy Executive МВА та виступ «Для чого мені бізнес-освіта». Серед спікерів: засновник і президент Української асоціації вапняної промисловості Михайло Корилкевич; директор компаній «ВВВ Монтаж» Віталій Коваль.
  MSc in Technology Management та «Для чого бізнес-освіта, коли ти працюєш в ІТ?». Спікер: Ольга Прихно, COO Innovecs, учасниця програми MSc in Technology Management LvBS.


 MA in Human Resources and Organization Development з майстер-класом «Зворотний зв’язок як інструмент управління командою». Спікер: Ірина Тимощенко, менеджерка People Advisory Services компанії EY.
 MSc in Innovations and Entrepreneurship та майстер-клас «Fail fast, succeed faster: що справді необхідно для запуску бізнес-ідей?». Спікерами будуть: CMO в компанії LOOQME, співорганізатор TEDxLviv Мартин Ковалко; співзасновниця та керівна партнерка мережі коворкінгів ПеремогаSpace Лариса Немеш. 
 MSc in Marketing Management і майстер-клас/дискусія «Ключові знання та навички для маркетологів майбутнього». Спікерами будуть: маркетинг-директор групи компаній «Модерн-Експо» Ігор Дідок; керівниця департаменту креативного маркетингу і комунікацій компанії TARYAN GROUP Ніна Міщенко.

Розклад LvBS Open House:
18:30 – реєстрація та вітальна кава;
19:00 – ярмарок навчальних програм;
19:45 – майстер-класи/дискусії від магістерських програм, що пройдуть паралельно.

Подія передбачає знайомство з менеджарми, викладачами та випусниками школи. 

Подія відбудеться в коворкінгу «Між вухами» поряд з метро Васильківська. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Організатори вказують, що кожен гість зможе обрати лише один майстер-клас від однієї навчальної програми – адже всі заходи відбудуться одночасно.  

Усі магістерські програми від LvBS акредитовані Міністерством освіти та науки України. Вступна кампанія на 2019 рік вже відкрита.

 Open House – це формат «Дня відкритих дверей» і чудова можливість дізнатися більше про магістерські програми професійного рівня та Executive Education від LvBS.

Зареєструватися на LvBS Open House


Коли

21 травня, 18:30

Де

Київ, вул. Васильківська, 24, коворкінг «Між вухами»

сАЙТ

Вхід вільний за умови реєстрації



Матеріал підготовлено за підтримки Львівської бізнес-школи УКУ