«Антитіла» створили власну версію треку британських виконавців Clean Bandit. Нову роботу українською мовою музиканти презентують 25 травня на концерті у Львові, у рамках стадіонного туру Hello. 

Для створення каверу музиканти додали до треку британців власне фірмове звучання, український текст та національний колорит. Виконавці також готують відеороботу,  яку разом з піснею представлять і на інших концертах в Україні: у Харкові, Полтаві, Одесі та Києві.

Музичний експеримент гурту «Антитіла» підтримала компанія Tuborg – офіційний спонсор туру Hellо. За словами представників компанії, вони підтримують ініціативу музикантів відкривати щось нове та не боятися отримувати новий досвід.

Назву каверу гурту «Антитіла» на трек Clean Bandit поки тримають у секреті. 

«Цей трек надихає на творчість і пробуджує прекрасні почуття. Це й підштовхнуло до продуктивної роботи над композицією. Зовсім скоро кожен зможе оцінити плоди нашої спільної праці з британськими колегами», – коментує експеримент фронтмен гурту Тарас Тополя.

Clean Bandit – тріо виконавців, Грейс Чатто і брати Люк та Джек Паттерсони, також прокоментували співпрацю з «Антитілами»: «Ми раді співпрацювати з гуртом «Антитіла» і дізнаватися більше про людей і місця, які надихають їх на нові музичні експерименти. Для нас це цікавий досвід, тому ми з нетерпінням чекаємо на результат нашої спільної роботи».

 

 Clean Bandit – заснований у 2009 році електронний гурт з Британії. За трек Rather B 2015-го музиканти отримали нагороду «Греммі» у номінації «Найкращий танцювальний запис». 


Матеріал підготовлено за підтримки Tuborg