Мережа автозаправок WOG запустила нове меню Green Garden, розроблене за принципами здорового харчування.

Страви в новому меню містять більше свіжих овочів, є пропозиції без м’яса для вегетаріанців. Крім того, з’явилися два види хліба для сендвічів на основі житнього борошна.

Нова лінійка складається з 10 позицій:
 4 види фреш-сендвічів (з куркою, ростбіфом, індичкою та вегетаріанський з овочами);
 4 види салатів (з кіноа, сиром та грибами під апельсиново-гірчичним соусом;  куркою гриль; прошуто та овочами; томатами і моцарелою із соусом «Песто»).
 2 види несолодких круасанів (з шинкою та сиром і житній з оселедцем).

Будь-яку страву з нового меню можна взяти із собою – страви продаються у вакуумній упаковці.

«Наші гості мають різні смаки та стиль життя. Ми хочемо, щоб усі вони знайшли свою улюблену страву. Ми врахували, яка кількість людей веде здоровий спосіб життя і стежить за своїм харчуванням. Тому нове меню – це must have будь-якого закладу. Розраховуємо, що його продажі становитимуть не менше як 20% від загального асортименту», – коментує PR-менеджерка WOG Олена Осипчук.

Нове меню доступне у всіх відділеннях автозаправних комплексів WOG, у WOG Cafe та поїздах «Інтерсіті».

 WOG CAFE – мережа кав’ярень компанії «ВОГ РИТЕЙЛ», що включає 386 об’єктів по всій Україні. Так, 363 кав’ярні розташовані на АЗК WOG, ще 16 – у потягах «Інтерсіті», 7 міських кафе – у Києві та Львові.


Матеріал підготовлено за підтримки мережі WOG.