З 28 по 30 вересня у КВЦ «Парковий» пройде один з найбільших барних івентів у Європі – Barometer 2018. На території бар-шоу працюватимуть 23 бари з 11 країн, які готуватимуть коктейлі, розроблені спеціально для шоу.

Головний хедлайнер Barometer 2018 – бар Manhattan із Сингапура, який визнано  найкращим в Азії та одним з кращих у світі. Крім іншого, гостям тут будуть подавати коктейль на основі віскі, настояного на м’яті, з нотками какао та сіллю.

Також свої коктейлі на Barometer 2018 готуватимуть такі бари: L’Fleur та Hemingway Bar (Прага, Чехія), Jasper Johns Bar (Тель-Авів, Ізраїль), Embargo (Мінськ, Білорусь), «6/45» та Barmaglot (Алмати, Казахстан), Simona (Єреван, Вірменія).  Також будуть Paradiso (Барселона), Flying Dutchmen Cocktails (Амстердам), Little Red Door (Париж) та Baba au Rum (Афіни). Меню кожного з барів складатиметься з максимум 5 позицій.

Серед українських барів на заході будуть: PR Bar, Normal,  S34, «Стейкхаус», «Бездельники», Vintage Bar та BAO (Київ), Zelda Bar (Одеса), «Шипучка» (Чернівці), Copper Head (Івано-Франківськ), «Пасаж Адлера 13» (Тернопіль).

Розклад змагань:

 28 вересня – змагання Monin Cup Ukraine, що відбуваються лише раз на два роки. Переможець чемпіонату візьме участь у міжнародному змаганні в Парижі.

 29 вересня – відкритий український етап Ultimate Bartender Championship, що оцінює здібності барменів. Увечері цього ж дня пройде регіональний фінал глобального конкурсу Bacardi Legacy Global Cocktail Competition.

Food Zone

На фудкорті будуть закуски від Fry Me, Yummy Dogs, «Одиссей», Bistro Bistro, Slurp, Mr. Grill Hotdogs&Burgers, Rebra&Kotlety, «Бездельники» та десерти від Sweet Book. На території бар-шоу працюватимуть 5 точок з кавою та чаєм.

Виставка

На фестивалі працюватиме зона виставки, де можна придбати барне обладнання та інвентар для домашнього та професійного бару.

Лекції

Власники квитків Premium зможуть відвідувати лекції експертів барної сфери, які пройдуть на 4 різних локаціях. Головною темою цьогорічного шоу стали кордони (borders). Наприклад, лектори програми розповідатимуть про важливість межі між барами та ресторанами. Крім того, на локації Star Stage можна буде дізнатися про концепти барів із різних куточків світу та як потрапити до рейтингу The World’s 50 Best Bars.

Для власників квитків Premium також будуть доступні дегустації нових та класичних напоїв.

В минулому році три дні бар-шоу Barometer відвідали 15 тисяч гостей, бари приготували 35 тисяч коктейлів. Крім того, 74 спікери з різних куточків планети провели 57 лекцій та 39 дегустацій.

КУПИТИ КВИТОК НА БАР-шОУ Barometer 2018

КОЛИ: 28-30 вересня

ДЕ: КВЦ «Парковий»


Матеріал підготовлено за підтримки BAROMETER.