З 17 по 20 жовтня у Міжнародному виставковому центрі пройде інтер’єрна виставка Design Living Tendency.

На виставці світові бренди презентують нові колекції меблів, освітлення, аксесуарів та матеріалів. Поряд розташують інсталяції українського предметного дизайну та інтерактивні майданчики. Також буде можливість придбати ексклюзивні дизайнерські меблі вроздріб.

На Design Living Tendency представлять:
 меблі для дому (м’які, дитячі, кухонні, меблі для ванної, вітальні та спальні);
 меблі для офісу та сектору HoReCa;
 освітлення (лампи, люстри, світильники);
 домашній текстиль;
 декор вікон (штори, гардини, сонцезахисні системи, жалюзі, маркізи).

У рамках виставки відбудуться такі події:

 імпровізація Barvysta Vystava у «Театрі Дизайну» – це поєднання архітектури, дизайну та мистецтва. В арт-імпровізації беруть участь виробники меблевого та інтер’єрного ринку.

 лекція «Тренд квартира 2019» – нові планувальні рішення, оздоблювальні матеріали, меблі, світло та декор. Варто йти, аби послухати українських дизайнерів, дізнатися про тренди і бачення стильної квартири українця в 2019-му.

 конференція «Еволюція українського експорту меблів. Як досягти успіху на ринку ЄС» – рекомендації експертів і думки міжнародних баєрів, представників Європейського банку реконструкції та розвитку; спілкування, обговорення і воркшоп.

 конкурс дизайну меблів, освітлення та декору для мас-маркету MMOD. Це ідеї молодих і професійних дизайнерів, архітекторів, що проходять етап від прототипу і до товару, що продається через роздрібні меблеві магазини і сайти. Найкращі конкурсні роботи будуть представлені на стенді з презентацією концептів у лекторії «Театру Дизайну».

Коли

17-20 жовтня

Де

Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр-т, 15.

Скільки

90 гривень на вході. При замовленні запрошення на сайті – безкоштовно.

Лінк


Матеріал підготовлений за підтримки «Київського міжнародного контрактового ярмарку»