Заклад «Вогень кебаб» із різними видами мʼяса та фалафелем запрацював у Львові.

У закладі подають кебаби, приготовані на відкритому вогні, кебаб-бокси з різними видами мʼяса й фалафелем, хумус, батат.

Серед напоїв подають айран, комбучу, каву й пиво. На фільтр-каву діє безліміт щодня, до 13:00.

З меню:

Кебаб із куркою – 99 грн

Кебаб зі свининою – 109 грн

Кебаб із фалафелем – 129 грн

Кебаб із тигровими креветками – 199 грн

Кебаб-бокс із куркою – 109 грн

Хумус із фалафелем – 129 грн

Хумус із креветкою – 199 грн

Хумус-бокс зі свининою – 159 грн

Цезар із куркою й беконом – 109 грн

Батат фрі – 99 грн

Сирні кульки – 119 грн

Еспресо – 35 грн

Капучино – 45 грн

Айран – 40 грн

Комбуча – 79 грн

Для приготування кебаба на відкритому вогні обладнали спеціальний гриль. Лаваш для страв також готують прямо в закладі.

Кебаб у лаваші пропонують скуштувати з одним із чотирьох рівнів гостроти.


Коли

10:00–21:00

Де

м. Львів

вулиця Пантелеймона Куліша, 13


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Шаурма на вокзалі, у колишній трамвайній і від мережі магазинів мʼяса: 20 нових закладів із шаурмою, які відкрили в Києві.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка й фото: «Вогень кебаб»