Київські кав’ярні Bimbo запустили передплату на каву.

Передплата дає можливість безлімітно пити каву у двох кавʼярнях мережі Bimbo як для одного гостя, так і для всіх його друзів чи колег, з якими гість відвідує кавʼярню, пояснює The Village Україна засновник Bimbo Дмитро Кравченко. 

«Наша передплата  це, по суті, абонемент на каву, бо в нас багато постійних гостей і хочеться їм дати якусь програму лояльності, але не якісь там картки зі знижками, бо це не правильно, не красиво й не чесно щодо інших гостей. І ми дійшли до того, що передплата  це безліміт. Якщо ти постійний гість, то легко порахувати, що це вигідно», – підкреслив Дмитро Кравченко.

Для гостей кавʼярні доступні три передплати. Сінгл (для одного гостя) коштує 3000 гривень на місяць, дабл (на двох) коштує 6000 гривень, і партнер – 10 000 гривень. 

«Дабл підписка це на двох. Треба вказати, на кого саме ця підписка, і ви можете користуватися ними окремо. Немає різниці, чи разом ви ходите пити каву, чи ні»,  – підкреслює власник кавʼярні.

«Містері гіфт» у двох інших передплатах – це можливість зіграти в лотерею й виграти подарунок. Це може бути екошопер, термочашка чи сніданок у закладі.

«Щодо великої передплати, то з нею ми будемо відправляти по пʼять коробок дріпів моєму знайомому із ЗСУ. Щодо роботи цієї передплати, то вона працює так: той, хто її купив, може пригощати всіх, хто з ним прийшов. Тобто якщо в тебе є передплата партнер і ти призначаєш зустрічі з колегами чи друзями, то всі гості й, звичайно, власник підписки не платитимуть за каву», – каже Кравченко

Перший заклад Bimbo: Кава & More працює на вулиці Володимиро-Либідській, біля палацу «Україна». Другий заклад Bimbo: Кава & More в Києві почав роботу на вулиці Чикаленка (Пушкінська до перейменування).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


В Україні запустили сервіс «Спеш», що підбирає й доставляє спешелті-каву для домашнього приготування. Читайте, як працює сервіс.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі