Запустили сервіс «Спеш», що підбирає й доставляє спешелті-каву для домашнього приготування.

«Смакові вподобання людини ми визначаємо за допомогою дегустаційного сету, у який входить чотири види кардинально різної за смаком кави без маркування, котрі потрібно спробувати наосліп, а потім дати фідбек за QR-кодом. Після цього клієнт починає отримувати основні сети кави, у яких є як два щоденні збалансовані пачки по 250 грамів, так й один незвичний або унікальний лот у зменшеному фасуванні «Спеш» по 125 грамів», – розповідає The Village Україна засновник сервісу Євген Високогляд.

Зараз «Спеш» відбирає каву як під фільтр, так і під еспресо, серед асортименту обмажувальників – Mad Heads, «Фунт Кави», True Brew Bro, Cafe Boutique, High Hill, Fresh Black, Coffee Lover й інші.

«Спеш» об’єднує смачну каву й людей, котрим вона смакуватиме. Українська кавова культура розвивається шаленими темпами, на ринку постійно з’являються нові лоти, і людям часто буває складно обрати наступну пачку спешелті-кави так, щоб точно влучити у свій смак», додає засновник сервісу.

Дегустаційний сет кави «Спеш» коштує 300 гривень, основний сет – близько 900 гривень (залежно від конкретних лотів у сеті). Вартість кави така сама, як і в обсмажувальників, клієнт має заплатити лише за конкретний сет і доставку. Каву обіцяють відправляти тоді, коли закінчилася попередня, за індивідуальним графіком.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Чайні дріпи Puerh Pussy запустив засновник українського бренда Oycha Климент Матюнін. Дріпи – це спосіб заварювання чаю в спеціальному пакетику, за таким принципом працюють дріпи зі спешелті-кавою. Де їх можна спробувати, розповідали за посиланням.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі