Заклад «БПШ» від франшизи «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова» почав роботу на проспекті Степана Бандерипоряд зі станцією метро «Почайна».

У новому «БПШ» представили розширене меню. Тут, окрім шістьох видів шаурми, шава-боулів, пончиків і біляшів, готують бургери й хот-доги в бріошах.

Є вегетаріанські опції шаурма з бататом фрі, кімчі й гуакамоле. З напоїв пропонують сидр, пиво, наливки, лимонад і каву.

З меню:

Класична шаурма з куркою, кімчі й овочами – 79 грн

Вегетаріанська шаурма з бататом і гуакамоле – 109 грн

Біляш із м’ясом – 45 грн

Пончики з цукровою пудрою – 25 грн

Шава-боул з куркою, креветками, картопляними діпами й овочами – 139 грн

Хот-дог у вершковому бріоші з соусом блючіз – 69 грн

Бургер із котлетою з яловичини й тигровими креветками – 99 грн

Сидр – 39 грн

У «БПШ» також можна «підвісити» шаурму для військового. Коли заклад набирає більше як 60 «підвішених» замовлень, партію відправляють або у військовий шпиталь, або до однієї з частин, які підтримує компанія GastroFamily.

5 листопада на честь відкриття ресторану біля «Почайної» гостей пригощатимуть пончиками з цукровою пудрою й сидром або лимонадом за сторіз із відміткою «БПШ».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«БПШ» – заклад ресторатора Дмитра Борисова («Білий налив», Dogz & BurgerzBar Mushlya). Перший заклад відкрили у 2019-му, навпроти входу до станції метро «Площа Льва Толстого». У Києві працюють одинадцять «БПШ» як самостійні заклади й корнери в Gastrofamily Market.


Коли

10:00–21:00

Де

м. Київ, проспект Степана Бандери, 6


 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі