Заклад «Донерная» з дьонерами, шаурмою й іншою вуличною їжею розпочав роботу на вулиці Коцюбинського, у Дніпрі.

Концепція – стритфуд із ресторанним підходом у підборі інгредієнтів, процесів та обладнання, кажуть власники.

«Ми надихалися кебабними в Стамбулі, Берліні та Тель-Авіві. Тому вирішили, що спробуємо відтворити шаурму й дьонер із цих місць», – розповідає The Village Україна Денис Жаткін, який раніше запустив паби «Кеды искусствоведа» в Дніпрі та Києві.

М’ясо готують на вугіллі. Для цього розробили власний гриль з рожном й обладнали його гідрофільтрами.

Лаваші та піти печуть самі, а соуси готують за авторськими рецептами. Також у закладі  спробували зробити перший веганський донер із рослинним м’ясом Beyond Meat.

з меню:

Азійський бокс із куркою – 75 грн

Донер-дюрум берлінський із куркою – 69/89 грн

Донер-дюрум вірменський із сиром – 49 грн

Донер-дюрум стамбульський із бараниною – 89 грн

Донер-кебаб ізраїльський із куркою – 75 грн

Донер-кебаб берлінський із куркою – 75 грн

Beyond-донер – 158 грн

З напоїв пропонують турецький чай (20 грн) і фільтр-каву (25 грн).

У закладі використовують паковання з екологічних матеріалів, а пакети тільки з поліетилену, що швидко розкладається в природі, кажуть власники.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


коли

11:0022:00

де

м. Дніпро, вулиця Коцюбинського, 20-А


Обкладинка й фото: «Донерная»