Заклад «Іtzel Шніцель та Сидр» почав роботу на Нижньому Валу, на Подолі.

Формат відкрили Яков Лівшиц (Aroma Espresso Bar) і шеф-кухар Юрій Ковриженко. Також до команди засновників приєднався співвласник сидерії Berryland Cidery Віталій Карвіга.

Спершу власники запустили сервіс доставки шніцель-сандвічів Itzel. «Це новий формат доставки, у якому просте та лаконічне меню, де в кожній страві поєднують оригінальні інгредієнти», – розповідають The Village Україна в закладі.

«Шніцель-сандвічі зі смаком твоїх найкращих євротріпів», – описують автори гастропроєкту головну позицію меню.

«Майже рік ми виношували ідею Itzel. Їли кілограми м’яса, перепробували сотні комбінацій шніцеля… В Австрії та Німеччині його знають як шніцель, в Італії – як котлету міланезе, в Азії – як тонкацу. І про мамині биточки не забуваємо. В Ізраїлі шніцель – дуже популярна вулична їжа, а тепер ми запускаємо хвилю в Україні. Ну, а бонус: у нас єдиних в Україні є популярна вулична їжа з Ліворно, яку для мене відкрив Марко Черветті. Це знаменитий Чінкве-Чінкве з нутового борошна для тих, хто не їсть м’ясо», – розповів шеф-кухар Itzel Юрій Ковриженко.

У меню пропонують шніцель-сандвічі та крафтовий сидр Berryland, хумус й інші страви від шефа Юрія Ковриженка.

з меню:

Шніцель-сандвіч «Сінгапур» – 115 грн

Шніцель-сандвіч «Більбао» – 115 грн

Шніцель-сандвіч «Тель-Авів»  – 115 грн

Шніцель-сандвіч «Чінкве-Чінкве» – 115 грн

Шніцель-сандвіч «Фішцель»  – 115 грн

Ітцель бокс – 159 грн

Крафтовий сидр Berryland – 45/175 грн

Вишневий мед – 85/185 грн

Окрім шніцель-сандвічів з домашньою італійською фокачею, у меню можна обрати гарнір, салати, десерт, бульйон, а також напої. Наприклад, крафтовий сидр і питний мед Berryland.

Класичний сухий сидр виготовляють з українських яблук і груш за технологією прямого віджиму. У рецептури виробники додають мед, трави, сік ягід і фруктів. У 2020 році сидр Berryland отримав золото на європейському дегустаційному конкурсі Mead Madness.

Замовити доставку з Itzel можна через агрегатори доставки: Glovo, Raketa та Bolt Food – або за телефоном Itzel. У закладі є кілька столиків усередині та самовивіз.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


коли

11.00–22.00

де

вулиця Нижній Вал, 19


Обкладинка й фото: «Іtzel Шніцель та Сидр»