У Києві відкрили новий заклад від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» – Dogz & Burgerz. Він розташований за адресою Хрещатик, 27.

Концепції Dogz & Burgerz уже близько двох років, але це відкриття команда Борисова називає новим стартом. Оновилося позиціонування, лінійка бургерів і хот-догів, суттєво змінилося меню бару й інтер’єр. Ціни на бургери стартують від 59 гривень, на напої – від 49. 

Крім того, «будь-яке замовлення готують при гостях протягом 3 хвилин».

«Зміни відбувалися поступово, і ми вирішили їх закріпити вже на рівні позиціювання. Більш виваженого та гастрономічного. Тобто ми будемо працювати в тій же категорії на рівні цін, швидкості, бізнес-процесів, але хочемо на перший план вивести якість і свіжість продуктів», – каже Борисов.

З меню

Фірмовий D&B чізбургер з новою соковитою котлетою з фермерської яловичини, чедером, овочами, хрумким беконом, соусами BBQ та демігляс (у вершковій булочці бріошабо ZОЖ-бургер у листях салату) – 59 гривень / 2 євро

Бургер Mexico: вершкова булочка, соковита котлета з яловичини, гуакамоле на основі авокадо, лайма та спецій, свіжі овочі, ніжний сир емменталь – 79 гривень / 2,5 євро

Блючіз-дог з баварською сосискою, сиром дорблю та карамелізованою цибулею у вершковому бріоші – 59 гривень / 2 євро

Напої

Frozen Margarita – 59 гривень/ 2 євро
Pina Colada – 59 гривень / 2 євро


Коли

10:00–23:00 

Де

вулиця Хрещатик, 27



 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.