Заклад автентичної української кухні «100 років тому вперед» відновив роботу після карантину: скоригували меню та додали більше трендових страв, повідомили у ресторані The Village Україна.

«Ми вирішили зробити наше меню більш зрозумілим, але не менш витонченим. Тепер прогулюючись Пейзажною алеєю гості зможуть заходити до нас і замовляти не тільки автентичну українську їжу, але і більш зрозумілі для них страви», – розповідає Євген Клопотенко, співзасновник і бренд шеф ресторану.

Євген Клопотенко / «100 років тому вперед»

Тепер меню складається з двох частин: перша – автентичні українські страви, друга – comfort food. Наприклад, можна буде замовити пасту з тунцем або салат з восьминогами.

Серед нових страв також пропонують бебі-восьминоги з м'ятним соусом, копченим баклажаном та запеченою картоплею, а також батер чікен з молодою картоплею.

Розраховують, що завдяки оновленому меню закладом зацікавляться більше туристів.


 «100 років тому вперед» – це ресторан української кухні, який 2019 року відкрили на вулиці Володимирській, поблизу Андріївського узвозу. Відкрили заклад шеф-кухар Євген Клопотенко та співзасновниця «Нової пошти» Інна Поперешнюк. За проект двоповерхового приміщення відповідала команда архітектора Слави Балбека Balbek Bureau.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

10:00-00:00

Де

вулиця Володимирська, 4

телефон

068 068 69 75

Фото: «100 років тому вперед»