Доставка дня – фудхол Bro Market, заснований власниками закладів Mimosa Brooklyn Pizza і «Чашка» Ігорем Сухомлином і Валерієм Гальперіним. Заклад, що поєднує формати з піцою, суші та паназійськими стравами, почав роботу напередодні оголошення карантину, а тепер запустив окремий сервіс доставки.

«Якщо коротко – це комфорт-фуд на кожен день. Хочеш бургер? Будь ласка. Хочеш роли? Дзвінок у двері, вам пакет. Хочеш піцу? Хоп, ваша пепероні й чотири сири. Хочеш вареників чи пельменів? Тримай. Бро, ми допомагаємо тобі з їжею, ти підтримуєш нас. Win-win», – кажуть у сервісі. 

«Bro об’єднує все, що ми зараз доставляємо: піцу з Mimosa, бургери з Bro, суші й поке з Fish & Pussycat, локшину, гьодзе, том-ям і фо з «Люсі», випічку, сніданки та каву від «Чашки», вареники, пельмені та борщ від «Балуваної Галі», а також роли за класною ціною від Sush», – розповідає співзасновник Сухомлин. 

Наприклад, у меню піца від Mimosa Brooklyn Pizza від 195 до 335 гривень за 500 грамів, роли «Каліфорнія» від Fish & Pussycat по 335 гривень і бургер із котлетою з яловичини від Bro Market по 170 гривень. 

з Меню:

Бургер із подвійною котлетою із яловичини – 185 грн 

Піца «Пепероні» – 215 грн

Рол «Філадельфія» з лососем – 365 грн

Поке з креветкою та едамаме – 275 грн

Том-ям із креветками – 170 грн 

Фо бо – 142 грн 

Мелт «Чотири сири» – 148 грн

Великий авокадо-тост із томатами чері – 185 грн

Сирники зі збитою сметаною, вишневим соусом і горіхами – 118 грн

Наразі тимчасово не приймають замовлення на страви української кухні з «Балуваної Галі» та випічки Mimosa.

Як замовити: На сайті, у мобільних додатках для iOS та Android, а також номером 093 062 10 44. Приймають замовлення з 12:00 до 21:00. Наразі доставляють у межах центральної частини Києва, вартість доставки – 40 гривень.

Район доставки Bro

 Окремо раніше ми розповідали про доставку Mimosa Brooklyn Pizza – з готовими піцами та «конструкторами» з приготування піци вдома.


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Bro Market