У новій рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня буде розповідати про один заклад, у якому варто замовити доставку та підтримати ресторанний бізнес у час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.


Перша «Доставка дня» – піца з ресторану італійсько-американської кухні Mimosa Brooklyn Pizza, який готується до відновлення роботи після пожежі.

Ресторан почав доставляти не лише піцу, а й конструктори – інгредієнти, з яких можна власноруч зібрати піцу.

«Що може бути краще піци з пепероні? Лише піца з пепероні, яку ви зможете зробити самостійно за інструкцією від нашого шефа», – кажуть у закладі. 

Меню:

Піца «Пепероні» – 215 грн

Піца «Чотири сири та гострий мед» – 235 грн

Піца «Бурата з томатами» – 195 грн

Зібрати пропонують три позиції з меню Mimosa: «Пепероні», «Бурата з томатами» й «Чотири сири і гострий мед». Щотижня додаватимуть нову позицію.

Як замовити: Замовлення на доставку приймають в Uber Eats і за телефоном 066 067 01 58 з 12:00 до 21:00. Також є опція самовинісу.

Зона доставки: Піша доставка у межах 3 кілометрів від закладу по 30 гривень, доставка в будь-яку точку міста на таксі.


Окрім того, Uber Eats, Glovo та Raketa доставляють суші та українську кухню з інших закладів власників Fish & Pussycat і «Балувана Галя» відповідно. Також на доставку працює новий фудхол Bro Market, що поєднує формати Slice із піцою, Sush із суші та «Люся» з паназійськими стравами.


 Заклад Mimosa Brooklyn Pizza – ресторан італійсько-американської кухні у стилі закладів Брукліна, заснований рестораторами Ігорем Сухомлином і Валерієм Гальперіним. Заклад назвали найкращим відкриттям 2017 року за версією ресторанної премії «Сіль».

 Увечері 12 грудня 2019 року у закладі на Бессарабці пожежа через проблему з проводкою. До оголошення карантину відновити роботу ресторану планували 15 квітня. 

 Співвласники Mimosa також володіють рестораном Fish & Pussycat на Басейній. У листопаді Сухомлин і Гальперін відкрили новий формат Forever Young, а в грудні – сіфуд-ресторан Fishkultura.

Обкладинка та фото: Mimosa Brooklyn Pizza