Доставка дня – безкоштовна доставка від мережі ресторанів в'єтнамської, корейської та китайської кухні Kitaika, представленої в закладах біля площі Перемоги та «Лівобережної».

«Хто ми такі, щоб позбавляти тебе улюбленої курочки в кисло-солодкому або рисової локшини? Якщо ти не йдеш до Kitaika, то Kitaika йде до тебе», – кажуть у закладі. 

«Ми призупиняємо приготування та доставку страв холодного цеху, аби всі інгредієнти проходили термічну обробку. Тож салати будуть пізніше, а поки курка, рис та локшина», – додають у Kitaika.

Зокрема, з меню можна замовити курку в кисло-солодкому соусі (122 грн), рисову локшину з куркою (131 грн) і смажені креветки з ананасом (221 грн). 

з Меню:

Рисова локшина з овочами – 117 

Курячі крильця зі шрірачею – 113 грн

Смажений рис із яловичиною – 126 грн

Філе окуня в кисло-солодкому соусі – 167 грн

Бургер Beyond Meat – 117 грн

Як замовити: Через сайт, за номером 068 331 00 00, а також у сервісі Glovo. Замовлення приймають з 12:00 до 21:00.   


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати в такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Kitaika