Доставка дня – безкоштовний сервіс доставки ресторанів Spicy NoSpicy та Odessa Stay Home.

«Тепер на одному сайті можна замовити улюблені страви обох ресторанів – азійські хіти на кшталт пад таю,  том яму й насі ґоренґ від Spicy NoSpicy, та форшмак, лосось та салат із вугрем від Odessa», – кажуть у сервісі. 

Окрім готових страв, в Odessa пропонують напівфабрикати для приготування простих страв удома. «До асортименту ми додали кулінарію зі свіжих фермерських продуктів високої якості. Котлети, вареники, млинці, пельмені та сирники – все, щоб швидко приготувати сніданок, обід і вечерю на всю родину», – додають у компанії. Також щодня випікають хліб. 

Зокрема, з меню Spicy NoSpicy можна замовити курку в кисло-солодкому соусі (165 грн), лаксу (189 грн) і карі з куркою (173 грн). В Odessa, своєю чергою, пропонують олів'є з куркою та опеньками (155 грн), філе качки із пюре з селери (235 грн) і стейк із лосося з вершковим ризото й кабачком (230 грн).  

Серед позицій із кулінарії – сирники (160 грн за 500 г), вареники з картоплею та грибами (85 грн за 500 г) та пельмені зі свининою та яловичиною (140 грн за 500 г).

з Меню:

Голубці – 125 грн за 500 г

Вареники з вишнями – 100 грн за 500 г

Сом теріякі з рисом – 210 грн

Щока з картопляним пермант'є – 225 грн

Том ям – 230 грн

Як замовити: Через сайт, за номером 067 508 70 93. Замовлення приймають з 12:00 до 20:00.   


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати в такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Stay Home