Доставка дня – безкоштовний сервіс доставки кафе «Косатка» та «Джакузі».

«Два кафе, розташовані за однією адресою на Великій Житомирській 25/2, об'єдналися в одну доставку і щодня працюють в форматі «з собою» і мають загальну безкоштовну доставку», – розповідають The Village Україна в закладах.

«Джакузі – заклад, який спеціалізується на виготовленні власної пасти та домашньої рикоти, збирає колекцію амаро та вермутів і самостійно готує варіації шприців on tap. Зараз пропонуємо улюблені страви з пасти, сніданки і салати, а також ті самі коктейлі-шприці та вино», – кажуть у кафе. У свою чергу, в «Косатці» пропонують сирники, бургери, салати та десерти. 

Зокрема, з меню «Косатки» доступні позиції «Великий сніданок» (145 грн), яйця «Бенедикт» (150 грн), «Чикенбургер» (160 грн) і «Класичний бургер» (165 грн), а також «Мак-н-чиз» (125 грн). У «Джакузі», до прикладу, можна замовити спагеті, фетучині й тальяріні власного виробництва.

з Меню:

Сирники з карамельно-горіховим соусом – 120 грн

Салат зі шніцелем – 160 грн

Бургер «Нью-Йорк» – 180 грн

Курча з полентою – 195 грн

Тальяріні з песто і пармезаном – 150 грн

Фетучині з яловичим рагу – 175 грн

Тост із рикотою, яйцями-пашот і гливою – 135 грн

Окремо пропонують можливість замовити додому пасту: «Для повного занурення в домашній карантин пропонуємо прекук-набори з пасти власного виробництва, заготовленими соусами і сиром (у вакуумній упаковці): відразу в сковорідку, і попередньо запити аперитивом-шприцем». Пасту продають по 89 гривень за 400 грамів, рикоту – по 79 гривень. Також пропонують Jacuzzi Box (459 грн) – дві пасти, домашню рикоту й два Jacuzzi Spritz.

«По п'ятницях та суботах не скасовуємо нашої традиції і продовжуємо робити в «Косатці» лампові діджей-сети від наших друзів і транслюємо такі ефіри в Facebook», – додають у закладі.

Як замовити: Через сайт, за номером 067 468 13 98, а також у сервісах доставки Uber Eats, Glovo та Raketa. Замовлення приймають з 11:00 до 21:00.   


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати в такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: «Косатка»