«Доставка дня» – попап із піцою Pie Spot Pizza від шеф-кухаря ресторану в'єтнамської кухні Tin Tin Іллі Сьоміна та співзасновника закладу Владислава Максимова. 

Гасло попапу – «Неавтентично. Абсолютно. Проте смачно». «Чому Pie Spot? Тому що піца – це відкритий пиріг. До того ж Велотрек – це місце, де можна покататися на скейті», – розповідає Сьомін.

Для підготовки концепції партнери Pie Spot Pizza кілька разів відвідали Нью-Йорк. «Я люблю просту смачну їжу та годувати нею людей. Для мене це і фо, і піца, і тако – я не прив'язуюся до якихось окремих концепцій, країн чи страв», – каже шеф Сьомін. 

Співзасновники Сьомін і Максимов готували формат для двох фудхолів, що мали почати роботу навесні. Але до кінця карантину вирішили запустити Pie Spot у форматі доставки та самовивозу з ресторану Tin Tin на Велотреку.

«Насправді в нас буде два формати і дві концепції під одним брендом: Pie Spot Pizza і Pie Spot Slice Pizza. У першому готуємо маленьку піцу на заквасках із дров'яної печі, а в другому – великий нью-йоркський слайс», – пояснює Сьомін. У межах попапу готують обидві категорій піци. 

У меню десять видів піци з дров'яної печі діаметром 27 сантиметрів і три види нью-йоркської піци діаметром 50 сантиметрів і вагою 950-1000 грамів. Також пропонують два види італійських пирогів – по 1350 грамів. 

Наприклад, піцу «Маргарита 2.0» (177 грн за 400 г) готують на цільнозерновому тісті на заквасці, додаючи сири «Пекоріно Романо», моцарелу та копчений сулугуні, а також чері та базилік. У піці «Київ – Нью-Йорк» (211 грн за 460 г), своєю чергою, пеппероні, м'ясо «Калабрезе», моцарела та сир ‘«Грана Падано». 

з Меню:

Піца «Маргарита 2.0» – 177 грн за 400 г

Піца «Чізі Брізі» – 211 грн за 400 г

Піца «Пан Четта» – 211 грн за 400 г

Піца «Бруклін» – 299 грн за 1000 г

Піца «Пеппероні» – 299 грн за 1000 г

Пиріг «Італійська бабуся» – 299 грн за 1350 г

Пиріг «Сицилійський» – 299 грн за 1350 г

Як замовити: Замовлення на доставку приймають за номером 067 304 22 77, доставляють власною службою в радіусі 2 кілометрів, а також через сервіс Uber Eats. Найближчим часом також підключать сервіси Raketa й Glovo. За межі зони доставки кур'єрських служб піцу можуть доставити на таксі. 


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Pie Spot Pizza