«Доставка дня» – моноформат десерту брауні Veterano Brownie.

«Доставимо брауні, каву й брауні-мікси додому безкоштовно та безпечно», – розповідають у закладі на Подолі, що входить до Veterano Group – бізнесу від ветеранів АТО. 

Керівники Veterano Brownie Юлія Кочетова Набожняк і Роман Набожняк

У меню кілька десятків видів брауні та блонді – десертів на звичайному чи білому шоколаді відповідно. В асортименті – від класичного до «Вишня», «Банан», «Чізбрауні чорниця» та «Чізбрауні матча + манго». Вартість порції – від 69 до 89 гривень.

з Меню:

Брауні «Екстра» – 69 грн

Брауні «Карамельна Каліфорнія» – 69 грн

Брауні «Класик» – 79 грн

Брауні «Вишня» – 79 грн

Брауні «Банан» – 79 грн

Брауні «Блонді» – 89 грн

Брауні «Матча Блонді» – 89 грн

Також пропонують коробку з дев'яти різних смаків (621-801 гривень), набір «Ідеальна пара» з кавою та брауні (320 грн) та Veterano Brownie Mix (199-289 грн) – інгредієнти для приготування брауні вдома. Ще одна пропозиція – особистий майстер-клас із приготування брауні від співзасновника Veterano Brownie Романа Набожняка (2500 грн).

Є можливість також придбати брауні, які передадуть лікарям. «Кожен «підвіс» – це можливість передати «дякую» від вас для тих, хто зараз бореться з епідемією», – кажуть у Veterano Brownie.

Як замовити: Замовлення на доставку приймають через сайт і в Telegram (@juliakochetova). Приймають замовлення з 10:00 до 18:00 у будні та з 11:00 до 17:00 у вихідні. «На час карантину ми доставляємо своїми кур'єрами безпечно та безкоштовно. Саме тому є два часові слоти доставки: 10:00-14:00 або 15:00-18:00, залежно від точки доставки», – пояснюють у Veterano Brownie. 


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Veterano Brownie