«Доставка дня» – новий сервіс доставки Cookit від співзасновників фудхолу Kyiv Food Market і кафе-бару «Молодість» Алекса Купера («Люди Купера») та Михайла Бейліна (La Famiglia). Сервіс уже почав роботу в Києві та Одесі.

«Ми створили цей проєкт, бо у кожного є рідні, про яких ви хочете подбати, а також для того, щоб ви не забували піклуватись про себе. [...] Залишайтеся вдома – про все інше подбає Cookit!», – кажуть автори проєкту.

Відео Cookit

Cookit пропонує готові комплекти продуктів чи страв, а також можливість зібрати свою доставку власноруч. «Ми пропонуємо вже готові бокси, які ми для вас сформували, чи зібрати свою коробку власноруч», – додають у проєкті.

Головна сторінка Cookit

В асортименті – готові страви, напівфабрикати власного виробництва, кулінарні конструктори з рецептами, а також хліб власної випічки, напої та продукти першої необхідності.

У розділі «Приготуй сам» пропонують доставити інгредієнти та інструкцію для приготування страв на зразок фірмового бургера з одеського закладу Cooper's Burgers, а також борщу й солянки.  

Також можна замовити окремі продукти: овочі, фрукти, а також сіль і цукор. У Cookit кажуть, що закуповують продукти напряму в постачальників, тому можуть пропонувати демократичні ціни.

з Меню:

Форшмак – 35 грн

Олів'є з ковбасою – 60 грн

Борщ – 40 грн

Голубці – 45 грн

Пельмені зі свининою і яловичиною – 50 грн за 500 г

Cooper Burger (конструктор) – 85 грн

Куряча відбивна – 140 грн

Усі замовлення привозять у вакуумних пакетах, до кожної коробки додають санітайзер. 

Як замовити: замовлення на доставку приймають через сайт. Доставляють на наступний день: «Для того, щоб отримати доставку завтра, треба замовити сьогодні». Для Києва мінімальна сума замовлення становить 750 гривень, а для Одеси – 500 гривень. У Києві телефонна лінія працює за номером 097 704 13 19, а в Одесі – 048 704 13 19. 


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, підтримавши таким чином ресторанний бізнес у час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Cookit