Заклад Ramen vs Marketing починає роботу на вулиці Вадима Гетьмана біля станції метро «Шулявська». Це друга раменна Food vs Marketing у Києві.

Заклад на 45 посадкових місць відчиняє двері 28 грудня о 13:00 і працюватиме кілька годин – на 200 порцій рамену. Після цього раменна повноцінно запрацює 4 січня.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

⠀ Будівництво рамен 2 на Гетьмана 10/37а вийшло на фінішну пряму. ⠀ ?45 місць в порівнянні з 19 на Арсенальніі ? 2 санвузли ? заготівельний цех здатний обслуговувати 1к + гостей за добу (мождиво з часом цілодобово?) ? бар з кегами для квасу, б/а напоїв ? гарячий бульон, нарешті ми зможемо фізично це зробити? ⠀ Ну що, студенти КПІ, КНЕУ, НАУ та раменолюби Києва, готові? Тепер ми ще ближче до вас♥️?

Публикация от foodvsmarketing (@foodvsmarketing)

У Ramen vs Marketing подають рамени чотирьох видів – шою (на соєвому соусі), місо (на соєвих бобах), шіо (базовий рамен) та спайсі. Є бебі-порції від 60 гривень та стандартні від 70 гривень.

З напоїв можна обрати чорний чай, китайський улун чай, холодний тайський чай чи домашній лимонад.


 The Village Україна анонсував відкриття Ramen vs Marketing у матеріалі «15 закладів, які почнуть роботу в Києві в 2020 році».

 Noodle vs Marketing – це раменна, яку шеф-кухар Женя Михайленко відкрив на Печерську після повернення з роботи у США. Детальніше історію раменної та компанії Food vs Marketing Михайленко розповідав The Village Україна.

Нині у межах компанії Food vs Marketing працює раменна Noodle vs Marketing, моноформат бань мі Banh mi vs Marketing.

 Раніше у закладах мережі Noodle vs Marketing можна було розрахуватися лише готівкою, але у вересні 2019 року ввели можливість оплати карткою.

 Третій Ramen  vs Marketing готуються відкрити навесні 2020 року у МАФі на Столичному ринку.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00-21:00

Де

вулиця Вадима Гетьмана, 10/37

телефон

095 444 5822


Фото: Аня Бобирєва для The Village Україна