Заклад KISS Bar від української спільноти Burning Man починає роботу в «Палаці культури «Куренівка». Відкриття бару в тестовому режимі відбудеться 24 травня о 19:00.

«Це бар на подвір'ї нашого палацу культури, який може вмістити й 200 людей. Формат максимально демократичний: пиво, сидр і настоянки. Віддаватимемо напої за 40 гривень», – коментує The Village Україна лідер української спільноти Burning Man Ярослав Корець. 

Корець додає, що у KISS Bar відповідають бармени-волонтери зі спільноти бьорнерів.

«Ми намагалися дотримуватися принципу KISS. Це принцип проектування, прийнятий у ВМС США: keep it simple and stupid. А ще це означає що із кожним напоєм бонусом йде поцілунок бармен – звичайно, якщо ви цього забажаєте», – кажуть у KISS Bar. 

«Чим наш бар буде відрізнятися від інших барів у місті? Можливо, це перший в Україні recycling-бар, побудований з речей, що були у вживанні. Урочисто клянемося, що ми нічого не купували, аби побудувати наш бар», – додають в українській спільноті Burning Man. 

 «Палац культури «Куренівка» відкрили 11 травня. Ми розповідали, хто і навіщо перетворив індустріальну будівлю 1946 року на творчий кластер.

 Ми показували у фоторепортажі, хто прийшов на відкриття простору

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

відкриття

24 травня, 19:00

ДЕ

«Палац культури «Куренівка», вулиця Костянтинівська, 73


Фото: Анна Бобирєва для The Village Україна, «Палац культури «Куренівка»