Кав’ярня Coffee Kiosk почала роботу на вулиці Ентузіастів на Русанівці. Це другий заклад мережі в районі після кав’ярні на Русанівському бульварі.

«Це кав’ярня, до якої мешканцям району комфортно зайти разом із сім’єю, домашнім улюбленцем, а також зручно попрацювати з ноутбуком», – кажуть у закладі.

«Для нас кав’ярня – це місце, де мешканці одного району можуть вільно спілкуватися за чашкою якісної кави, незважаючи на соціальний статус чи рівень прибутку. Ми хочемо, щоб люди вчилися чути своїх сусідів, адже громада зі спільними цінностями – це сила», – додають власники кав’ярні Михайло Козоріз та Олександр Дола.

Кав’ярню розташували у частині приміщення колишнього радянського гастроному для ветеранів. Інтер’єр виконали у білих тонах, з використанням світлого дерева. На фронтальній стіні розмістили малюнок української ілюстраторки Марії Копил. «Це об’єкти, які зазвичай асоціюються з Русанівкою: русанівські фонтани, каяки, качки, велосипеди, собаки», – кажуть у Coffee Kiosk.

Як і в першому закладі Coffee Kiosk, тут пропонують безлімітний фільтр – за 30 гривень вам поновлюватимуть напій, скільки захочете.

З кавової карти:

Еспресо – 22 грн.

Капучино – 30 грн.

Лате – 30 грн.

Флет-вайт – 40 грн.

Раф – 45 грн.

Фільтр кава (безлімітний) – 30 грн

 Окрім того, співвласник Coffee Kiosk Олександр Дола відкрив кав’ярню One Little Coffee Shop на Софіївській. 

 Про 33 заклади, які відкрили у Києві в квітні, ми розповідали тут

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

08:00-21:00

ДЕ

вулиця Ентузіастів, 47


Фото та обкладинка: Coffee Kiosk