Ресторан італійської кухні «Итальянская редакция» розпочинає роботу на вулиці Великій Васильківській поблизу перетину з вулицею Саксаганського – між станціями метро «Площа Льва Толстого» та «Олімпійська». 

Відкрили ресторан Дмитро Запорожець та Володимир Ташаєв, відомі за київськими кафе «Жизнь замечательных людей» і «Любимый дядя», а також харківськими закладами Zuzu Brasserie, «Городское кафе 16/54» і Moskvich Bar.

Володимир Ташаєв і Дмитро Запорожець

«Залиште свою «веспу» біля входу, а краще приходьте пішки. Ми – ваші римські канікули і молоді Папи. Ваша Dolce Vita і велика краса. Монументальні, як колони Пантеону, і кокетливі, як стрічки на капелюхах гондольєрів», – кажуть в ресторані «Итальянская редакция».

«Ми хочемо запропонувати новий погляд на італійські стандарти. Цей погляд – сміливий, злегка хуліганський, крізь призму мультинаціональних культурних традицій, гумору та самоіронії, але зі збереженням традиційних рецептур і кастингу інгредієнтів», – додають у компанії First Line Group, що запускає заклад.

з меню

Піца – 109-397 грн
Паста – 135-579 грн
Белліні – 169 грн

Каннолі – 127 грн

 Офіційне відкриття ресторану «Итальянская редакция» відбудеться 25 грудня о 18:30. Усі столики на 25 грудня вже заброньовані, кажуть у закладі.

 До кінця року «Итальянская редакция» працюватиме з 12:00, з січня ж планують вийти на графік з 08:00, ввівши меню сніданків. 

 Наприкінці жовтня First Line Group запустили заклад «Итальянская редакция №2» із таким самим форматом у Харкові.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

коли:

12:00-00:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 43

Телефон

067 603 43 43

Фото та обкладинка: «Итальянская редакция»