Ресторан італійської кухні «Итальянская редакция №2» розпочав роботу в Харкові на вулиці Сумській.

«Ще один ресторан італійської кухні? Саме так. Переосмислити класику, а точніше замахнутися на святе – це наша амбіція», – кажуть у мережі First Line Group, відомій за київськими закладами «Жизнь замечательных людей» і «Любимый дядя», а також харківськими Zuzu Brasserie, «Городское кафе 16/54» і Moskvich Bar.

В закладі «Итальянская редакция» кажуть – хочуть запропонувати новий погляд на італійські стандарти. «Цей погляд – сміливий, злегка хуліганський, крізь призму мультинаціональних культурних традицій, гумору та самоіронії, але зі збереженням традиційних рецептур і кастингу інгредієнтів», – додають у First Line Group.

Піцу в закладі готують на трьох видах борошна, два з яких – італійські. Бродить тісто близько 50-60 годин. Із паст пропонують, зокрема, сицилійський варіант – чорну пічі.

з меню

Піца – 150-350 грн
Паста – 100-300 грн
Белліні – 128 грн

Каннолі – 89 грн

Окрім того, у ресторані «Итальянская редакция» є 80 видів вина із різних регіонів Італії. Також пропонують авторські коктейлі.

Сніданки тут називають «найраннішими у місті» – працює ресторан із 07:00. У меню сніданків сирники з нутелою, молочне ризото з пармою та омлет із тартуфатою.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

коли:

07:00-23:00 (з неділі по четвер), 07:00-00:00 (п'ятниця і субота)

Де

м. Харків, вулиця Сумська, 19

Телефон

095 694 01 17

Фото та обкладинка: «Итальянская редакция»