Ресторан «Дуже висока кухня» розпочинає роботу в тестовому режимі у Львові на площі Ринок – у будинку Венеційської кам’яниці напроти міської ратуші. Відкриття закладу відбудеться 22 грудня.

Особливість формату – відсутність меню. Натомість кожен гість може замовити будь-яку страву на свій розсуд.

«Це – їжа та музика без посередників. Це проект, який творить нову сторінку історії львівської гастрономії і є унікальним не лише для України, а й для світу; швидше гастрономічний експеримент, аніж звичний ресторан», – розповідають у холдингу емоцій !FEST, що відкриває заклад.

«У ресторані не буде ані сталого меню, ані звичних кельнерів. У закладі працюватимуть лише кухарі та технічний персонал. Гості замовлятимуть страви, базуючись лише на своїх смаках та бажаннях», – розповідають у !FEST.

Промо-ролик закладу «Дуже висока кухня»

«Є шкала від 50 до 1000 гривень, – пояснює The Village Україна принцип ціноутворення співвласник !FEST Юрко Назарук. – Кухар спілкується з гостями і визначає, що гість хоче їсти і скільки. Відповідно до кількості та страв, які вони обрали, кухар орієнтує людину в ціні».

Мансардне вікно ресторану виходить на львівську ратушу

У «Дуже високій кухні» почергово працюватимуть випускники «Школи кухарів» компанії. Також планують залучати відомих кухарів на запрошення: «Таким чином до Львова приїжджатимуть відомі кухарі на гастролі та готуватимуть бажані страви у своєму стилі».

Доповнює формат музика: вінілові платівки та рупорна акустика, винайдена у Львові.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

коли:

16:00-00:01

Де

м. Львів, площа Ринок, 14

Телефон

067 314 10 71

Фото: !FEST