Міське кафе «Білий шум» у готельному комплексі Bursa оновило меню. Серед новинок – доповнення до переліку основних страв і сніданків.

Зокрема, меню сніданків, активне у закладі з 07:00 до 15:00, доповнили сирниками з десертом «Павлова» і маракуєю. Додають до страви мандариновий ганаш, чипси з льону і кунжуту, йогурт і молочну крихту.

Оладки з рикотою і бурбоновою карамеллю (93 грн) подають у «Білому шумі» з 11:00. Утім, у закладі попереджають – термін очікування на страву становить до 30 хвилин.

Окрім того, на кухні оновили пропозиції яєчні (тепер до неї додають молоду картоплю, «биті огірки», кімчі, авокадо і мигдальний соус песто – 117 грн) і тосту на домашньому хлібі з яйцями пашот (тепер їх подають на хлібі на заквасці від Bake House – 135 грн). Замість хліба можна замовити пашот на салатному міксі – за такою ж ціною.

Серед нових основних страв – філе-міньйон із обпаленим картопляним пюре (345 грн), який подають із сирним соусом з трюфелем і мармеладом із бекону. Ще одне нововведення – яловичі щічки у сидрі з картопляним пюре (197 грн).

Для вегетаріанців пропонують запечений батат із сирами, темними ягодами і трюфелем (191 грн), а також обпечену кукурудзу з козячим сиром і кінзою (93 грн).

Пропозиції супів доповнили гаспачо з інжирними персиками (93 грн) і грибним супом-пюре (123 грн), а салатів – салатом із індичкою та картопляниками (125 грн) і салатом із печеними овочами (117 грн).

Також в оновленому меню новий сендвіч з індичкою та кімчі (145 грн) і тартар із яловичини (207 грн).

 «Білий шум» розпочав роботу на початку червня. Як бренд-шеф за заклад відповідає Вікторія Гладченко (Make My Cake, Frebule).

 Детально про заклад ми розповідали у рубриці «Нове місце».

Фото: Вікторія Кузнецова для «Білий шум»