У міському кафе Zigzag на Рейтарській оновили меню. Зокрема, до меню ввели бургер із куркою і яйця «Бенедикт» на дерунах. Нові позиції вже можна скуштувати в закладі.

«Класичне поєднання, від якого неможливо втомитися», – кажуть у закладі.про бургер

Серед новинок в основному меню – томлені яловичі ребра з овочами і грибами за рецептом Джеймі Олівера (210 грн), смажений судак у сирному соусі (192 грн) і запечена куряча ніжка із сальсою верде (150 грн). Ще одна нова позиція – бургер із курячим шніцелем і сирним соусом (140 грн).

Для вегетаріанців у меню ввели хумус (95 грн). Також тепер у Zigzag можна спробувати брюссельську капусту в устричному соусі з гранатом і горішками (90 грн).

Хумус подають з салатом із баклажанів і нуту

Та найбільше оновлення стосуються меню сніданків. Його розширили рисовим пудингом на кокосовому молоці з ягідним соусом (105 грн), яєчнею з брюссельською капустою і шпинатом (88 грн) та вівсянкою з пармезаном, грибами і яйцем пашот (90 грн).

Водночас кілька позицій у меню сніданків оновили: яйця «Бенедикт» (120 грн) тепер подають на двох дерунах із зеленим песто, беконом і соусом голандез, а велику дошку з гранолою (127 грн) – з арахісовим маслом, сиром, ананасом і зерновим хлібом.

Асортимент десертів доповнили класичним французьким десертом «Острів» (95 грн) на основі меренги з ванільним кремом. Шоколадний десерт оновили – тепер це шоколадний мус зі збитими вершками і апельсиновим конфітюром (98 грн) за рецептом американського шефа Джоді Вілльямс.

Ще одне оновлення – перезавантаження бару, ним керував старший бармен Сергій Монгол. Серед нових авторських коктейлів – Big Lebowski (140 грн) на основі горілки і кавового лікеру, Bootleger (150 грн) з віскі і лікером та 1492 (150 грн) з білим ромом, банановим лікером і соком ананасу і лайму.

Окрім того, освіжили у Zigzag й винну карту. У ній серед іншого представили напої з Франції, Іспанії, Португалії і ПАР.

Коли

09:00-23:00

Де

вулиця Рейтарська, 13

фото: Zigzag